TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
'Boer Zoekt Vrouw wil meer de kant op van B&B Vol Liefde'
13:34Deze BN'ers gaan de strijd aan in de Top 2000 Quiz
12:21Oud-presentatrice Viola Holt (76) overleden
11:03Jaap Reesema raakt gevoelige snaar bij Diggy Dex in Onvergetelijke Liedjes
10:28Robert ten Brink kondigt terugkeer studioshows All You Need Is Love aan