TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
De TV van gisteren: Realityserie De Hanslers blijft scoren
08:00Carlo Boszhard leerde belangrijke lessen van Paul van Gorcum
07:00GTST Spoilers - maandag 8 t/m donderdag 11 december 2025
06:00Advent dag 2 | De 5 leukste Nederlandse realityshows op Prime Video
22:14Peter en Monique Hansler botsen over buitenset: 'Wat een gezeik zeg'