TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
Rob Jetten voor aanvang kwartfinale De Slimste Mens: 'Doe iets aan die wallen'
15:53Linda de Mol verklapt: 'Donkere wolk boven huwelijk Martin en Cheryl in Gooische Vrouwen'
15:21Zien: Emma Kok brengt prachtige ode aan Jade Kops in De Tafel van Gert
14:45Ewout Genemans voor nieuwe docu naar Los Angeles: 'Dit gaan we doen'
13:28Malou Petter: 'Ik kom terug op televisie'