TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
Partnerbijdrage
De TV van gisteren: Wie Is de Mol?-kijkers op het puntje van hun stoel bij spannende eliminatie
06:47Vanavond op TV: Ruben en de verborgen strijd van Myanmar, Gooische vrouwen, A Thousand Words
10:40De TV van gisteren: RTL dendert als een trein over NPO 1 dat historisch slechte avond beleefde
10:10Beau van Erven Dorens over vertrek Renze: 'Ontzettend jammer'
09:40Diederik Jekel schrikt van kritiek op deelnemers Zwaard van Damocles: 'Het is maar een spelletje!'