TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
'Dit wordt hét moment van Beste Zangers 2025'
12:11Floortje Dessing terug met 'Einde van de wereld': hier gaat de eerste reis naartoe
10:37Deze BN'ers zijn te zien in het nieuwe seizoen De Geknipte Gast
09:54Teun Föhn uit Urk! krijgt eigen realityserie op NPO 1
09:11Verklapt deze foto meer over het lot van Valentijn Sanders in GTST?