Televisie
Sosha Duysker gaat aan de slag met een duurzame tiramisu in Restaurant van de Toekomst
Judith Regeling
  ·  
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
Restaurant van de Toekomst
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Fabio Antonini
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
Wat je verder niet mag missen
Alle tips
Smullen: Eating With My Enemy: Going Dutch is nu te zien op Discovery+
Of het eten zal smaken als de deelnemers tegenover hun aartsvijand zitten is nog maar de vraag. Voor ons is het nieuwe programma Eating With My Enemy: Going Dutch in ieder geval smullen. De eerste aflevering is vanaf vandaag te zien op Discovery+.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 11:30Geliefde Russ Bray stopt als dartsscheidsrechter
11:11Radio 538 speculeert erop los: 'Deze zangeressen zijn nog in de race voor het Songfestival'
10:33De Bondgenoten-deelnemer neemt in tranen afscheid: 'Lekker naar mijn familie'
10:32Vincent van der Voort en andere grote namen ontbreken op het WK Darts 2024
10:07Oogappels is de meest gestreamde serie op NPO Start