Televisie
Sosha Duysker gaat aan de slag met een duurzame tiramisu in Restaurant van de Toekomst
Judith Regeling
  ·  Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
Restaurant van de Toekomst
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Fabio Antonini
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsKate Phillips schittert weer als Eliza Scarlet in vierde seizoen Miss Scarlet and the Duke
Er staat een nieuw seizoen van Miss Scarlet and the Duke voor de deur en ook deze reeks staat weer bol van drama en mysterie.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 11:54Angela Schijf ondergaat metamorfose
11:25Joost Klein hoopt dat dít 'historische moment' gaat gebeuren tijdens Europapa
11:23Uit z’n plaat: Zo zag je Frans Bauer niet eerder
10:15Rico Verhoeven barst in tranen uit in Rooijakkers Over de Vloer
08:47De TV van gisteren: Dwars Door de Lage Landen levert tranen op in Flevoland