TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
Partnerbijdrage
Deze programma's rondom Sinterklaas mag je niet missen
14:25Linda en Ivan Kraan uit Een Huis Vol verwachten tiende kind
13:23Carlo Boszhard over nieuw seizoen The Masked Singer zonder Loretta Schrijver: 'We benoemen ons verdriet'
12:12De Verhulstjes keren in december terug met 'magische kerstspecial'
11:16Waylon kritisch over nieuwe protocollen The Voice: 'Sfeer van wantrouwen'