TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
RTL verplaatst B&B Vol Liefde: De Aftrap
08:00Carlo Boszhard haalt herinneringen op aan Viola Holt: 'Het gemak waarmee zij schakelde, was meesterlijk'
07:58Opsporing Verzocht verhuist naar de maandagavond
07:53De TV van gisteren: Laatste aflevering Chateau Meiland scoort prima kijkcijfers
07:00GTST Spoilers - maandag 24 t/m donderdag 27 november 2025