TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
Mindf*ck keert terug: nieuw seizoen en feestdagenspecial in de maak
12:51'Uiengate' zorgt voor kijkcijferexplosie: realityserie De Hanslers houdt Nederland bezig
12:38B&B Vol Liefde-Eveline is not amused over actie Bart: 'Dit vind ik K.'
12:12Huub Stapel heeft 'gezonde spanning' voor première van Amsterdamned II
11:28Geïrriteerde Monique in De Hanslers: 'Je bent toch een vent, geen mietje'