TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
Dit zijn de allereerste beelden van Oogappeltje voor de Dorst
08:23De TV van gisteren: Kijkers schrikken weer van de prijzen in Bed & Breakfast
06:47Vanavond op TV: Boerderij Van Dorst, Grote gezinnen, grote vakanties, Flodder
22:14Kijkers in een scheur om kip onder arm en agenten in kano in Bureau Utrecht
20:42Ewout Genemans licht een tipje van de sluier op over volgende bestemming Bureau-serie