TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
André van Duin zorgt voor vrolijke noot in finale Het MAX Orkest
12:47Finale Het MAX Orkest: Francis van Broekhuizen imponeert met I Dreamed a Dream
11:39Een Huis Vol Herinneringen: dit zie je in de jubileumeditie van Een Huis Vol
11:21Video: 'Miljoenenjacht-deelnemers kennen Hélène Hendriks niet'
10:21Bijzondere eerste beelden Het Antoni van Leeuwenhoek – Over Leven met Kanker