TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
Briljante Breinen stopt al na één seizoen: 'Het hing erom'
13:24Winter Vol Liefde 2026 duurt maar liefst negen weken
12:44Het vijfde seizoen van De Erfgenaam is nu al gedeeltelijk te zien bij Videoland
10:44Cheyenne Löhnen en Ingmar van den Broek verlaten GTST voor modellencarrière in Mexico
10:29Video: vreest André van Duin dat Heel Holland Bakt ook wegbezuinigd wordt?