TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
Partnerbijdrage
Advent dag 19 | Win 1 van de 3 exemplaren van Minnesota van Jo Nesbø
22:08Dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2025
21:39Relatiebreuk voor Echte Gooische moeders-ster Kimberly Bosman
17:45Componist achter Studio Sport en Toppop tunes Tonny Eyk overleden
14:49NET5 laat alleenstaande woningzoekenden samenwonen in nieuw programma