TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
SBS6 kerstreclame 2025: Johan Derksen en Linda de Mol lachen je toe
18:23PLUS Kerstreclame 2025: 'Samen genieten' maakt weinig indruk
18:05Kerstreclame ALDI 2025: Andy van der Meijde wekt Melisa op bijzondere wijze
16:28HEMA Kerstreclame 2025: Takkie en Siepie bezoeken meisje in ziekenhuis
16:12Kruidvat Kerstreclame 2025: sjans van de kerstman