TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
Partnerbijdrage
De TV van gisteren: B&B vol liefde blijkt lot uit de loterij op kijkluwe vrijdagavond
10:00Dyantha Brooks vertelt wat we van De Volgers mogen verwachten: 'Heel leuk spel'
09:08Shownieuws reageert op medisch nieuws Emma Heesters: 'Kippenvel'
08:57Dit zijn de gezichten van het nieuwe RTL Boulevard Summernight
08:41Victor Vlam en Dyantha Brooks verbaal slaags over Jeroen Rietbergen in de Oranjezomer