TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
De Hanslers: Monique huilt tranen met tuiten, 'Doe normaal!'
11:11Wanneer is Woeste Grond weer terug op tv?
10:53Tunnelvisie met Thomas: 'Merel staat wel erg vaak op goede Mol-posities'
10:00Jolijn Henneman blikt terug op haar eerste maanden als Shanti in GTST: 'Begin was erg onwerkelijk'
09:47Bekijk de Kerstreclames van 2025: van HEMA tot Albert Heijn