TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
Giel de Winter heeft goed nieuws voor de fans van Het Jachtseizoen: Most Wanted
13:12Video: Familie Jelies overspoeld met reacties na eerste aflevering Jelies & Gnodde: Grote Gezinnen Emigereren
13:00RTL laat William Rutten en Humberto Tan in verwarring achter: 'Een groot mysterie'
10:42De aanmeldingen stromen binnen voor het nieuwe seizoen van The Voice of Holland
10:30Robert uit De Bondgenoten is helemaal klaar met de nieuwkomers: 'Imbecielen'