TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
Zaterdag in The Tribute: Cesar Zuiderwijk in tranen
13:05Tina Nijkamp: 'Deze presentator moet in 2026 de Televizier-Ring winnen'
12:19Kritiek op Sinterklaasjournaal: 'Dit is echt not done' en 'Ik word hier boos van'
10:28Johan Derksen pleit voor Davina Michelle op het Songfestival: 'Geschenk uit de hemel'
10:00Huub Stapel kon het verhaal van de Schokkers niet negeren: 'Als ik onrecht zie, spring ik erbovenop'