Video

Video: Babette van Veen neemt in stijl afscheid van haar GTST-karakter Linda

Judith Regeling

  ·     ·  
Babette van Veen als Linda in GTST
Delen
De fans van Goede Tijden, Slechte Tijden zullen het voorlopig moeten doen zonder de eigenwijze, maar vooral unieke Linda Dekker. Het karakter van Babette van Veen is namelijk al druk bezig om haar koffers te pakken.

Maar geen zorgen, het afscheid zal niet langdurig zijn!

Linda in Goede Tijden, Slechte Tijden

Linda, gespeeld door Babette van Veen, is na het vertrek van haar soapliefje Luuk (Kees Boot) niet bij de pakken neer gaan zitten. Ze besloot juist direct de koe bij de horens te grijpen en te solliciteren op een baan als eventmanager in een hotel op Curaçao. En met succes! Inmiddels is ze druk bezig om haar koffers te pakken en zal ze binnenkort Meerdijk dan ook officieel verlaten.

Toch hoeven alle GTST-kijkers Babette van Veen niet lang te missen. We weten immers allemaal al dat er nog een Curaçao-reisje op de planning staat. De kans is dan ook groot dat Linda haar plekje in de zon binnenkort zal moeten delen met haar boezemvriendinnen Janine (Caroline de Bruijn) en Laura (Jette van der Meij), die eveneens zullen afreizen naar het Caribisch paradijs.

Lees ook: GTST trakteert oudgedienden op meidenreis naar Curaçao 

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Wat je verder niet mag missen

Alle tips

Onno Blom wil meer weten over zijn familiegeschiedenis in tweeluik In de Ban van Goed en Fout

Schrijver Onno Blom duikt in de nieuwe serie In de Ban van Goed en Fout met zijn vader Hans in hun familiegeschiedenis. Onno’s overgrootvader zat met zijn gezin bij de NSB. Toen zoon Jan, Hans’ vader, bij het verzet ging, veroorzaakte dat een breuk.
Lees verder
 
Toon meer tips