Terugkijken: Beau sluit eerste talkshow zingend af

Televizier logo

Geplaatst op 3 September om 10:48

YouTube Hits

'Geflopt en afgeslacht'

Beau van Erven Dorens sloot de allereerste aflevering van zijn talkshow Beau zingend af. Vanachter een zwarte vleugel zong hij een zelfgeschreven lied vol zelfspot over flops, Jinek en de grote concurrentiestrijd in talkshowland.

De eerste aflevering van Beau sloot de kersverse talkshowhost af met een eigen versie van Frank Sinatra's My Way. "Er moet een manier zijn waarop ik Jinek de baas kan zijn. Met dat laatste interview lukte dat niet, dus ik ga het anders proberen", introduceerde Beau zichzelf met een knipoog naar het wat stroeve interview dat hij even daarvoor met FvD-mannen Thierry Baudet en Theo Hiddema had. 

Flops

In het lied, waarmee Beau zich in leek te dekken voor een eigen flop, gaat het over Tan, 'de arme Twan', flops, Jinek en alle andere zaken die ongetwijfeld door Beau's hoofd spookten in de aanloop naar zijn eerste talkshow. Bekijk het lied hier terug:

Beau van Erven Dorens startte zijn talkshow-avontuur hoopvol met 650.000 kijkers. Daarmee zat hij net onder de cijfers van Jinek

 

Bekijk ook