Tip
Trailer: Halle Berry als taaie MMA-ster in Bruised op Netflix

Guidinc logo

Geplaatst op 14 oktober, 17:54

Oscarwinnares Halle Berry maakt komende maand haar regiedebuut op Netflix. In het sportdrama Bruised speelt ze zelf de hoofdrol van een aan lager wal geraakte mixed martial arts (MMA) vechter die zich na jaren weer naar boven probeert te knokken.

MMA-vechter Jackie Justice (Halle Berry) heeft de sport jaren geleden verlaten, en niet op een prettige manier. Dan weet haar manager en vriend haar te boeken in een undergroundgevecht. Ze trekt ermee de aandacht van een bokspromotor die haar weer een leven in de ring belooft. Tegelijkertijd komt Jackie weer in contact met haar zoon, die ze heeft afgestaan toen hij nog een baby was. Kan ze haar professionele en persoonlijke leven weer op het spoor krijgen?

Bruised

Hoofdrolspeelster en regisseur Berry heeft zo te zien aardig getraind voor deze rol. In de trailer weet ze redelijk te overtuigen als MMA-vechter, en is ze nauwelijks herkenbaar als de glamoureuze Hollywoodster die de show steelt op de rode loper.

Releasedatum

Bruised gaat op 24 november in première op Netflix. Op die dag vieren Amerikanen het familiefeest Thanksgiving, en dat doet ons vermoeden dat Bruised uiteindelijk een feelgoodfilm zal zijn.

Bekijk ook