Tip
Deze is voor de actieliefhebbers: Cash Truck met Jason Statham

Guidinc logo

Geplaatst op 22 september, 11:38

Guy Ritchie heeft al een aantal fantastische films op zijn naam staan en Jason Statham is ook geen kleintje. Samen maakten ze de actiefilm Cash Truck en die staat vanaf 23 september op Amazon Prime Video.

In België was Cash Truck wel in de bioscoop te zien, maar in Nederland was er blijkbaar geen ruimte meer door de hausse aan films die nog in de wachtrij staan vanwege de corona-epidemie. Vandaar dat de film op Amazon Prime Video te zien is. 

Geldtransport

Jason Statham speelt H, een vervoerder bij een geldtransportbedrijf. H komt er net na een gewelddadige miljoenenroof te werken en de rest van de medewerkers vertrouwt hem dan ook voor geen meter. Misschien is hij ook wel een overvaller of een undercover agent.

Wraak

Ze zitten er maar een beetje naast. H. is op zoek naar de dader van de overval, Jan (Scott Eastwood) die H's zoon Dougie (Eli Brown) heeft doodgeschoten. H wil wraak! 

Cash Truck (eerst bekend als Wrath of Man) is een remake van de Franse film Le Convoyeur uit 2002, die op dit moment op Netflix te zien is. Popster Post Malone, Josh Hartnett en Andy Garcia spelen ook rollen.  

Bekijk ook