Tip
De Echte Gooische meisjes zijn terug als Echte Gooische moeders!

Geplaatst op 3 November, 11:58

Echte Gooische poepluiers

Twaalf jaar geleden maakte Nederland kennis met Bo, Florine, Kimberly, Leslie en Pauline in Echte Gooische Meisjes. Inmiddels zijn de dames ouder, wijzer en verschonen ze echte Gooische poepluiers in de nieuwe Videoland-original Echte Gooische Moeders.

'Liever verwend dan verwaarloosd' werd in 2008 een gevleugelde uitspraak na de RTL-realityreeks Echte Gooische Meisjes. In die serie maakte Nederland kennis met twintigers Bo Wilkes, Florine Hofstee, Kimberly Bosman, Leslie Keijzer en Pauline Wingelaar, die er in het Gooi een luxe leventje op nahielden. Of ze nog steeds achter de uitspraak van toen staan, wordt duidelijk in Echte Gooische Moeders, waarin de meisjes van weleer nu als opvoeders van hun eigen Gooische kroost opduiken.

Gooische kinderen

Hoewel sommige van hen het Gooi hebben verlaten, is de luxe nooit ver weg. Elektrische bakfietsen rijden af en en aan en een citytripje maken de vrouwen met een privévliegtuig. Toch is het niet allemaal goud wat er blinkt. Ondertussen kampen ze met zaken als een onvervulde kinderwens, een alleenstand moederschap en de onvermijdelijk zoektocht naar zichzelf.

Echte Gooische Moeders is vanaf 4 november wekelijks te zien bij Videoland