Tip
Nieuw: de Guidinc. Streaming Video Awards

Geplaatst op 6 Oktober, 10:00

Guidinc Streaming Video Awards

De beste films en series op de streamingsdiensten van Nederland maken vanaf dit najaar kans op de Guidinc. Streaming Video Awards!

De Guidinc. Streaming Video Awards zijn gloednieuwe prijzen voor de beste series en films op de streamingdiensten van Nederland. Uitgereikt door Guidinc.nl, het nieuwe platform over streaming video, en georganiseerd door het team achter de Gouden Televizier-Ring Verkiezing

Guidinc. Streaming Video Awards

Op 26 november 2020 reikt Guidinc. de allereerste Guidinc. Streaming Video Awards uit in 6 verschillende categorieën.

  • Beste serie
  • Beste ‘Original’ Film
  • Beste documentaire
  • Favoriete koppeltje in een serie of een film
  • Favoriete quote uit tv-serie aller tijden
  • Favoriete streamingdienst

Stemmen vanaf 20 oktober

De Guidinc. Streaming Video Awards zijn net als de Gouden Televizier-Ring publieksprijzen. Dat betekent dat de kijker bepaalt. Stemmen kan tijdens de nominatieronde die start op 20 oktober en sluit op 17 november. Op 26 november worden de winnaars bekend.

Kanshebbers

Kans op de prijzen maken alle films, series en documentaires die tussen 1 oktober 2019 en 1 oktober 2020 in première zijn gegaan op een van de grote streamingdiensten van Nederland zoals Netflix, Videoland, Ziggo Movies & Series, Amazon Prime of een van de andere aanbieders. 

Beste serie

Waarom zijn de Guidinc. Streaming Video Awards er? Jeroen de Goeij, hoofdredacteur van Guidinc.nl: “Iedereen heeft het over films en series, over wat je écht moet kijken en wat soms ook ronduit tegenvalt. Maar wat is echt de beste serie? En de beste film? Met de Guidinc. Awards weten we dat voor eens en voor altijd.”

Meer over de Guidinc. Streaming Video Awards lees je natuurlijk op Guidinc.nl/awards!