Tip
Mocro Maffia Seizoen 3 vanaf nu op Videoland

Geplaatst op 29 Januari, 0:05

Paus en Potlood

De bloedstollende dramaserie Mocro Maffia gaat verder. Het derde seizoen van de veelgeprezen Nederlandse misdaadserie is vanaf nu te zien bij Videoland.

Het derde seizoen van de Videoland Original Mocro Maffia gaat verder waar het tweede seizoen eindigde. Romano is met onbekende bestemming vertrokken op een vrachtschip, waardoor Potlood (Nasrdin Dchar) er in Nederland alleen voor staat. De drugsoorlog tegen de bende van de Paus (Achmed Akkabi) gaat door, al heeft die laatste het vooral druk met zijn nieuwe contacten in Colombia. De dagelijkse leiding ligt nu in handen van Tata (Robert de Hoog). Die raakt echter nogal afgeleid als blijkt dat Mo de Show (Bilal Wahib) nog in leven blijkt.

Nadira wil wraak 

Ondertussen is Nadira op oorlogspad om haar twee geliquideerde broertjes te wreken en krijgt Nadil het lastig als hij in de gevangenis een oude bekende tegen het lijf loopt…

Vanaf vrijdag 29 januari staat er wekelijks op vrijdag een nieuwe aflevering van Mocro Maffia online bij Videoland. In totaal zijn er 7 afleveringen.