Tip
Netflix' songfestivalfeest The Story of Fire Saga staat nu online

Geplaatst op 26 juni, 15:11

Met Will Ferrell

Het Songfestival mocht dan niet doorgaan dit jaar, maar voor alle teleurgestelde fans biedt Will Ferrell een prima medicijn met deze hilarische film. Hierin doet hij samen met Rachel McAdams als idioot uitgedoste IJslandse act mee aan het liedjesfestijn.

Zin in meer muziek? Dit zijn de beste musicalfilms on demand!

Wij Europeanen zijn allang gewend aan de bizarre uitdossingen en tenenkrommende liedjes van het Eurovisie Songfestival. Maar de Amerikaanse acteur Will Ferrell niet. Toen hij voor het eerst met zijn Zweedse vrouw en haar familie meekeek naar het muziekfestival, viel zijn mond open van verbazing. En voilà, het idee voor deze film was geboren.

Rachel McAdams als Sigrit

In Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga speelt hij de IJslandse Lars, die samen met zijn jeugdvriendin Sigrit (Rachel McAdams) hij de band Fire Saga vormt. Hun droom gaat eindelijk in vervulling als ze mee mogen doen aan het Songfestival. Op hilarische wijze doen ze er alles aan om te winnen. Heerlijke film, vol verwijzingen naar het echte festival én leuke cameo’s van onder meer Graham Norton.

Ontvang elke dag een gratis Netflix-kijktip van Guidinc.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga staat vanaf 26 juni op Netflix. 

Bekijk ook