Tip
Deze nieuwe serie met Nicole Kidman krijgt fantastische recensies

Guidinc logo

Geplaatst op 17 augustus, 15:31

De serie Nine Perfect Strangers moet bij ons nog op Amazon Prime Video verschijnen maar is nu al een hit in andere landen. Recensenten zijn dolenthousiast!

En we moeten zeggen dat het allemaal heel veelbelovend klinkt. Lees maar: Nicole Kidman speelt in Nine Perfect Lives Masha, de directrice van het kuuroord Tranquillum House in Californië. Zij is een mysterieuze Russische die alle deelnemers een nieuw leven en een nieuw lichaam in het vooruitzicht stelt, maar dat loopt net even anders dan iedereen verwacht.

Met zorg uitgekozen gasten

Want dit is geen gewoon centrum. De negen gasten die door Masha worden ontvangen, zijn met zorg uitgekozen en hebben veel meegemaakt in het leven. En ze krijgen in Tranquillum House nog meer voor hun kiezen. De gasten moeten op een bepaald moment zelfs hun eigen eten bij elkaar zien te jagen en dat leidt tot angstaanjagende taferelen. Je zou bijna denken dat Masha een charlatan is. 

Fantastische cast

De cast is fantastische met rollen voor Melissa McCarthy, Michael Shannon, Luke Evans, Bobby Cannavale, Regina Hall, Grace Van Patten, Tiffany Boone en Manny Jacinto. En de boel ziet er ook nog eens geweldig mooi uit. 

Big Little Lies

Nine Perfect Strangers is gebaseerd op de bestseller Nine Perfect Strangers van schrijfster Liane Moriarty en wordt gemaakt door het team achter Big Little Lies en The Undoing, dus de verwachtingen zijn hooggespannen.

De serie staat vanaf 20 augustus op Amazon Prime Video

Bekijk ook