Tip
Squid Game op weg best bekeken serie van Netflix te worden

Guidinc logo

Geplaatst op 28 september, 9:28

De sadistische en gewelddadige Koreaanse serie Squid Game is hard op weg om de best bekeken serie op Netflix ooit te worden.

Dat vertelde Netflix-baas Ted Sarandos op een conferentie in Los Angeles. Sarandos wilde niet zeggen hoeveel mensen tot nu toe keken. Hij wilde alleen kwijt dat wanneer de aantallen van Squid Game aanhouden, Bridgerton van de eerste plaats wordt gestoten. 

82 miljoen

Dat zou betekenen dat Squid Game meer dan 82 miljoen kijkers wereldwijd gaat halen. Die kijkers komen lang niet alleen uit Azië, Squid Game doet het overal ter wereld fantastisch. De serie is een ook hype op social media wat de kijkersaantallen nog meer aanjaagt. 

Goeie serie

In Squid Game speelt een aantal arme drommels kinderspelletjes voor een enorme geldprijs. Dat klinkt leuker dan het is, want de afvallers worden ter plekke afgemaakt. Gek genoeg levert die idiote insteek wel degelijk een geweldige film op

Iedereen keek Bridgerton uit

Ted Sarandos maakte tijdens de conferentie wel een paar andere interessante cijfers bekend. Bijvoorbeeld dat bijna iedereen die Bridgerton aanklikte, de serie ook uitkeek. Hetzelfde geldt trouwens voor The Witcher. 

Bekijk ook