Tip
Stranger Things keert pas in 2022 terug op Netflix

Guidinc logo

Geplaatst op 6 augustus, 18:59

De fans van Stranger Things wachten al sinds de zomer van 2019 op nieuwe afleveringen van deze meesterlijke Netflix-serie. We hadden goede hoop dat het vierde seizoen rond kerst zou verschijnen, maar aan die hoop maakte Netflix vandaag resoluut een einde.

In de nieuwe teaser voor het vierde seizoen van Stranger Things die Netflix online slingerde staat het overduidelijk: "in 2022". Verdere uitleg ontbreekt, dus het kan nog tot januari duren of tot volgend jaar december...

Teaser

In de teaser zien we verder veel beelden uit eerdere seizoenen van Stranger Things en weinig nieuws. De makers hebben eerder al laten weten voor het vierde seizoen alles uit de kast te willen trekken, en dat kost tijd. De coronacrisis heeft natuurlijk ook niet meegewerkt aan een vlotte release.

Vijfde seizoen

Na het vierde seizoen komt er hoogstwaarschijnlijk ook nog een vijfde, maar de kans is groot dat de serie daarna stopt. Door alle vertraging die Stranger Things heeft opgelopen zijn de jonge acteurs inmiddels een stuk ouder dan hun personages.

Bekijk ook