Tip
Wat gaan we zien in Tiger King 2?

Guidinc logo

Geplaatst op 21 oktober, 13:38

Op 17 november staat het tweede seizoen van Tiger King op Netflix. Maar wat gaan we daarin eigenlijk zien?

Het eerlijke antwoord? We hebben geen idee. Netflix doet tot nu toe behoorlijk geheimzinnig over het tweede seizoen van Tiger King, de serie die de wereld in maart vorig jaar in vuur en vlam zette. 

Wie doen er mee?

We weten niet of de serie meteen begint nadat de vorige was afgelopen of dat de makers een sprong in de tijd maken. En wie doen er überhaupt nog mee?

Carole en Joe

De hoofdrolspelers van het eerste seizoen waren Carole Baskin, Joe Exotic en Jeff Lowe. Een van de andere dierentuinhouders uit de serie, Erik Cowie, overleed in september van dit jaar.

Carol wil niet meer

Joe Exotic dient een straf van 17 jaar uit in de gevangenis voor zijn moordplannen op Carole. In de summiere trailer belt Joe in vanuit de gevangenis en daar zal het wat hem betreft wel bij blijven. het laatste wat we van Jeff Lowe hoorden was dat hij in juni van dit jaar werd gearresteerd voor rijden onder invloed. En wat Carole Baskin betreft: zij wil al een tijdje niet eens meer praten over Tiger King, dus we betwijfelen zeer of zij wel heeft meegewerkt aan de nieuwe docuserie. 

Hoe dan ook, we gaan het zien vanaf 17 november. 

Tags

Bekijk ook