Tip
Jack Ryan is springlevend met twee nieuwe seizoenen

Guidinc logo

Geplaatst op 15 oktober, 11:09

Fans van de actieserie Tom Clancy's Jack Ryan zitten al een poosje zonder nieuwe avonturen van de onverschrokken CIA-agent. Seizoen drie was weliswaar aangekondigd, maar dat is inmiddels al twee jaar geleden. Leeft Jack Ryan nog wel?

Amazon kwam vandaag met goed nieuws, want er zit nog heel veel Jack Ryan aan te komen. De opnames van seizoen drie werden weliswaar ernstig vertraagd door de coronacrisis, maar zijn inmiddels afgerond. Een premièredatum op Amazon Prime Video voor het nieuwe seizoen is nog niet bekend, maar dat wordt waarschijnlijk ergens in 2022. Agent Ryan wordt in het nieuwe verhaal verdacht van samenzwering en opgejaagd door zowel de CIA zelf als een duistere groepering die hij op het spoor is gekomen.

Seizoen 4

Maar er is nog meer goed nieuws. Na het derde seizoen krijgt Jack Ryan namelijk ook nog een seizoen vier. Daarin krijgt titelrolspeler John Krasinski gezelschap van Michael Peña. Dat de acteur de perfecte komische sidekick is, heeft hij bewezen in de Ant-Man films, de oorlogsfilm Fury en de hilarische actiecomedy War on Everyone

John Krasinski krijgt in seizoen 4 gezelschap van Michael Peña

Bekijk ook