Tip
The Walking Dead begint volgende maand aan zijn laatste seizoen op Disney+

Guidinc logo

Geplaatst op 22 Juli, 17:35

Met een nieuwe teaser maakt Disney+ je erop attent dat het laatste seizoen van The Walking Dead op 23 augustus van start gaat. Daarmee is het eind in zicht, maar voorlopig kun je nog vooruit. Seizoen 11 van de zombieserie bestaat namelijk uit drie delen van elk acht afleveringen.

Momenteel is er in Nederland de opmerkelijke situatie dat je de volledige eerste tien seizoenen van The Walking Dead zowel via Netflix als via Disney+ kunt streamen. Netflix had namelijk al de streamingrechten van de serie voor Nederland toen Disney+ in ons land Star lanceerde. Star is de merknaam waaronder Disney+ series en films presenteert die onder ander afkomstig zijn van FOX, en daar hoort ook The Walking Dead bij.

Seizoen 11

Het lijkt niet waarschijnlijk dat seizoen 11 van The Walking Dead op Netflix belandt. Met een abonnement op Disney+ kun je het finaleseizoen vanaf 23 augustus wel volgen. Elke maandag daarna verschijnt er een nieuwe aflevering. In het laatste seizoen wordt onder meer de relatie tussen Daryl en Carol uitgediept en maakt Maggie een comeback. 

Teaser

Met nog 24 afleveringen voor de boeg hoeven we dus nog niet te treuren om The Walking Dead, maar het aftellen is wel begonnen.

Bekijk ook