Vijf hoogtepunten uit De vooravond

Geplaatst op 25 September, 13:33

Van soaps vertalen tot dansen in de studio

Er werd lang naar uitgekeken: De vooravond als vervanger van DWDD. TVgids blikt wekelijks terug naar een vijftal hoogtepunten uit de nieuwe talkshow.

Fidan vertaalt een soap

Fidan Ekiz presenteert samen met Renze Klamer De vooravond. Wat bleek afgelopen week: de presentatrice is een vertaler pur sang. Speciaal voor Renze Klamer vertaalt ze een haar favoriete Turkse soaps.

Jerusalema challenge

De Jerusalema Challenge gaat momenteel de hele wereld over. Zorgpersoneel van ziekenhuizen dansen op het Zuid-Afrikaanse gospelnummer als symbool voor hoop in de zorg tijdens de corona-pandemie. Ook in de studio van De vooravond kan een dansje natuurlijk niet uitblijven. 

Sanne Wallis probeert persoonlijk record te verbeteren

Je verwacht het misschien niet, maar cabaretier Sanne Wallis is Nederlands Kampioen 'Rubiks Kubussen oplossen'. In De Vooravond doet ze een poging om haar eigen persoonlijke record te verbeteren. Of dat lukt, zie je hieronder.

Jan van Hooff over David Attenborough

Jan van Hooff werd wereldwijd bekend door zijn bijzondere band met chimpansee Mama. De natuurliefhebber is daarnaast ook een groot fan van David Attenborough. Niet zo gek dus dat hij wordt uitgenodigd om te praten over deze bijzondere man en zijn nieuwe Netflix-serie.

 
 

Lee Towers zingt een lied van Gerard Cox 

In een van de uitzendingen van De vooravond brengen Rotterdammers Lee Towers, Alex Boogers en Soufiane Touzani een ode aan hun stad. Hier hoort ook het nummer Ik mis de stad van toen bij van Gerard Cox, dat gezongen wordt door Lee Towers.

 
Meer zien van De vooravond? Kijk dan van maandag t/m vrijdag om 19.00 uur naar NPO1.