Dit kijk je op maandagavond 23 maart

Geplaatst op 23 Maart, 14:31

Tv-tips voor de thuisblijver

Na een dag in touw met werk, het huishouden en misschien ook wel de kinderen, kan je vanavond weer lekker met de beentjes omhoog voor de tv. Hieronder een overzicht van de highlights uit het tv-aanbod van maandag 23 maart.

Chateau Wijnland!

Jaaa, Chateau Meiland is terug met een nieuw seizoen. Nou, we hebben ze gemist hoor. Martien, Erica, Maxime, kleine Claire en ook huishoudster Nadège zijn voor veel mensen toch een soort familie geworden door de twee eerdere seizoenen van de realityreeks op SBS6. Het nieuwe seizoen begint met een welverdiende vakantie op Tenerife, maar of het Martien lukt om een beetje te ontspannen?

Chateau Meiland zie je vanavond om 20:30 uur bij SBS6. Hier lees je meer.

Keizer Experifano

Stefano Keizers is ook terug met een nieuwe reeks van Experimensen. In deze quiz neemt deze vreemd kostganger een wetenschapsquiz af bij bekende Nederlanders en onderwerpt hij zichzelf aan een aantal experimenten. Is hij een leidend of een lijdend voorwerp? De leuke Anna Grimbrère is er weer bij voor tekst en uitleg vanuit de wetenschap.

Experimensen zie je vanavond om 21:20 uur op NPO 3. Hier lees je meer.

Roomse tragedie

In Spoorloos vanavond het hartverscheurende verhaal van Katja. Het is eind jaren 60 als de in Rome woonachtige Nederlandse stewardess Rosemarie in coma raakt na een heftig auto-ongeluk. In het ziekenhuis ontdekken de artsen dat Rosemarie zwanger is. Katja komt ter wereld maar Rosemarie zal haar nooit ontmoeten. Ze blijft in coma en sterft vier jaar later. Derk Bolt gaat in Rome op zoek naar de vader van Katja.

Spoorloos die je vanavond om 21:20 uur op NPO 1. Hier lees je meer.

Klassieke Bond

Een klassieke Bond vanavond bij RTL 7. Eentje met een Nederlands tintje nog wel, want niemand minder dan Jeroen Krabbé speelt een rol in The Living Daylights. Hij speelt een Russische generaal die wil overstappen naar het westen Aan James Bond, in de gedaante van acteur Timothy Dalton, de uiteraard ondankbare taak om de generaal te beschermen. De film is een oudje: hij stamt uit 1987.

The Living Daylights zie je vanavond om 20:30 uur bij RTL 7. Hier lees je meer. 

Clooney & Reuten

KPN en Ziggo bieden tot en met 13 april gratis het betaalkanaal Film 1 aan. Leuk voor de thuiszitters in verband met het coronavirus. Elke avond een keur aan mooie films en vanavond zie je bijvoorbeeld The American. In deze misdaadthriller van Anton Corbijn zie je George Clooney als huurmoordenaar en de Nederlandse Thekla Reuten als de Belgische Mathilde.

The American zie je vanavond om 22:00 uur bij Film 1Premiere.

Lees hier hoe je Film1 kijkt bij Ziggo

Lees hier hoe je Film1 kijkt bij KPN

 

Meer zin om te Netflixen? Kijk op Guidinc.nl wat er allemaal te streamen valt vanavond.