Dit zijn de beste tv-tips van vrijdag 1 mei

Geplaatst op 1 Mei, 15:25

B&b en de laatste Jinek van het seizoen

Het is weer vrijdag en dat betekent Bed & breakfast op NPO 1. Voor liefhebbers van iets anders is er ook genoeg te kiezen. Zoals de laatste Jinek van het seizoen. Check snel de tv-tips van vrijdag 1 mei.

Bed & breakfast: Liefde in de lucht

Bed en breakfast begint met het romantische verhaal van Inge en Guy. Zij leerden elkaar kennen toen Inge op zoek was naar een geschikt pand voor een bed and breakfast. Inge vond de perfecte plek én Guy in Gelderland. En nu ontvangen ze samen als eerste de andere twee B&B-stellen.

Bed & breakfast zie je om 20:40 uur op NPO 1

Koppensnellers: Crisis op de redactie

Het is weer één en al drama in het leven van hoofdredacteur Dana Woerdenbagh (Lineke Rijxman) van De Courant, het kwaliteitsmedium dat het middelpunt vormt in de komische dramaserie Koppensnellers. Nog maar net bijgekomen van de bedreigingen aan zijn adres die hij ontving wegens ‘te intiem contact’ met zijn islamitische buurmeisje, krijgt Lucas (Tim Linde) opnieuw een forse beschuldiging aan zijn adres.

Koppensnellers zie je om 20:25 uur op NPO 3

Manhunt: tijd voor de ontknoping

Bij Canvas vanavond het tweede en tevens laatste deel van Manhunt, de tweedelige dramareeks over de jacht van de London Metropolitan Police op een seriemoordenaar. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Manhunt zie je om 20:15 uur op Een (België)

Jinek: de laatste van het seizoen 

De eerste maanden van Eva Jinek als presentator van de late avond op RTL 4 zitten er na vanavond weer op. Vanaf aanstaande maandag neemt Beau van Erven Dorens het stokje weer over.

Jinek zie je om 21:26 uur op RTL 4

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download de gratis TVgids.nl-app.