Dit zijn de deelnemers van Ex on the beach 2020!

Geplaatst op 3 April, 12:17

Zondag start om 21.30 uur op MTV het nieuwe seizoen van Ex on the beach: Double Dutch. Acht vrijgezellen zijn naar Thailand gebracht om daar met elkaar te feesten, maar dat blijkt van korte duur als er iedere 24 uur een ex aanspoelt op het eiland. Wekelijks is er een nieuwe aflevering te zien om de zondagavond mee te vullen!

Met Alessio, Ayla, Dante, Dennis, Julie, Levi, Lynn en Olivia heeft MTV weer acht vrijgezellen gevonden die zich aan het ‘experiment’ wagen. Wij doen een kleine voorstelronde.

Alessio

De 24-jarige Alessio is een Vlaming met Italiaanse roots. Op het eerste gezicht lijkt hij een keurige, nette jongen, maar hij is naar Thailand gekomen om het aangename te combineren met het noodzakelijke. Oftewel; zijn lust wint het soms van de zoektocht naar de liefde. Lukt het Alessio om de ware te vinden of is hij verantwoordelijk voor allerlei drama in de villa?

Ayla

De Brabantse Ayla (23) is dol op fitness, boksen en alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Ze valt op lange, gespierde, iets oudere mannen met tattoo’s en het liefst ook nog een zonnebankje. Dan zit ze bij de vrijgezellen in de villa wel goed. En ze hoopt op de komt van een specifieke ex van d'r. Lekker mysterieus!

Dante

De 22-jarige Dante is naar Thailand gereisd om de grenzen op te zoeken. Niet op seksueel vlak, want dat heeft hij in zijn leven allemaal al eens gedaan. Dante is verder wel een beetje verlegen, want hij stapt niet snel zelf op iemand af, maar als er een klik is, dan kan verliefdheid bij hem snel komen. Kalverenliefde...

Feest en aangespoelde exen in tropisch Thailand

Julie

Levensgenieter Julie houdt van spontane acties. Haar deelname aan Ex on the beach zou dus ook zomaar in dat rijtje passen. Deze tattoo-artieste (23) speelt graag 'hard to het', maar eenmaal samen komt de jaloersheid bovendrijven. Blijft ze tot het einde of vlucht je ze van het eiland af als het haar allemaal teveel wordt?

Dennis

Haagse Dennis (22) is een eigenheimer. Alles wat van hem is, is ook echt van hem. Hij is naar de villa gekomen om de playboy uit te hangen, maar de vrouwen moeten dan geen kinderlijk gedrag vertonen of denken dat ze alles zijn. Zoekt hij de vrouwelijke versie van zichzelf, laten we zeggen een Denise?

Lynn

Lynn is puur natuur en wil dat ook altijd blijven. Ze is de gangmaker op ieder feestje en ze is naar Thailand gekomen om eens even lekker de beest uit te hangen. Ze kan volgens zichzelf iedereen versieren, dus ook de onbereikbare man waar ze vaak snel haar zinnen op zet. Zit die onbereikbare man ook tussen de vrijgezellen in de villa en krijgt ze het voor elkaar?

Levi

Met zijn 26 jaar is Levi de oudste van het stel. Deze personal trainer is alleen maar voor lust naar de villa gekomen. Hij houdt van vrouwen met mooie billen die ook nog eens goed kunnen luisteren en het niet altijd beter weten. Er staat de dames een brede verrassing te wachten!

Olivia

Dit 23-jarige Antwerpse prinsesje houdt van ouder, gespierder en groter. Ze ziet zichzelf als de queen van de villa, maar aan haar avontuur op Thailand hoopt ze de ware liefde over te houden. Gaat haar dat lukken of blijft het voor het prinsesje bij af en toe wat lust?

Dit zijn in de eerdere seizoenen van Ex on the beach de heftigste deelnemers ooit!