EOTB-blog #6: Eindelijk 100% drama

Geplaatst op 11 mei, 16:54

Aflvering 6

Elke zondagavond zitten we klaar voor het zesde seizoen Ex on the Beach Double Dutch. Hier lees je de EOTB-blog, waarin we je bijpraten over de belangrijkste gebeurtenissen van elke aflevering. Maar wees gewaarschuwd als je de aflevering nog niet gezien hebt. Dit stuk bevat (heel veel) spoilers. Geniet mee van de nabeschouwing van aflevering 6, waarin het seizoen eindelijk op volle gang kwam!

Lie en Jamy nemen Evan en Alessio mee op dubbeldate. En daar verwachten de mannen heel wat van. “Tijd voor actie voor die Italiaanse worst van jou”, zegt Evan tegen Alessio. En die worst is zo enthousiast dat Lynn niet eens een afscheidsgroet krijgt. Tijdens de dubbeldate doet Evan nog wel een poging door allerlei dubbelzinnige opmerkingen te maken, maar dit leidt vooral tot ongemakkelijke situaties. De mannen worden steeds stiller en de vrouwen verbazen zich over de tamme date.

In de villa noemt Dante de twee nieuwe aanwinsten heel schattig ‘knappe meisjes’. Dennis verbetert hem. “Dit zijn geile wijven!” Het verschil tussen de Vlaamse en de Nederlandse mannen is vrij groot dit seizoen.

Nieuwe ex Reamon

Jamy, Ayla en Celeste moeten naar het strand waar Reamon, de ex van Ayla, aanspoelt. Jamy is onder de druk van die spieren, maar op een van die spieren is nog steeds de naam Ayla te zien. Ze hebben maar liefst twee jaar een relatie gehad en zelfs samengewoond. Reamon laat Ayla na een blik op de andere vrouwen gelijk weten dat het wel eens een hel kan worden voor haar, hij is hier namelijk niet speciaal voor haar. Ayla ontploft direct. “Het liefst gooi ik deze kokosnoot tegen je kop aan. Het is dat er drank in zit waardoor ik ‘m wil houden.”

 

via GIPHY

Vechten of toch niet?

Reamon mag op date met Jamy. Ze masseren elkaar, tot grote vreugde van Jamy. “Die jongen is wel goed met z’n handen.” Jamy laat de date niet voorbij gaan zonder even aan Reamon’s (gespierde) lichaam te hebben gevoeld. Ze keurt het goed. Terug in de villa vertelt Ayla dat het voor haar wel eens een hel kan worden. Gelukkig is Dante bereid om (letterlijk) voor haar te vechten. Maar nog voordat Reamon aankomt, krijgt hij trillende handen.

Mislukte Girl Code

In de villa wordt er goed gefeest. Maar wanneer Levi steeds meer naar Celeste trekt, verandert bij Julie de feeststemming. Julie is echter vooral boos op Celeste (in plaats van op Levi) en zegt gelijk tegen de andere vrouwen dat Celeste ‘vriendelijk doet in je gezicht, maar ondertussen je man afpakt’. Ze loopt naar de twee toe en zegt tegen Celeste dat Levi van haar is. Celeste: “Ik ben hier voor gezelligheid, we zitten gewoon te kletsen. Dat is het. Je komt de hele tijd kijken wat ik aan het doen ben en ik doe niks.” Volgens Julie verpest Celeste de Girl Code, maar als je het ons vraagt is ze zelf ook niet helemaal eerlijk bezig door alleen boos te worden op Celeste en niet op Levi. Ook dit seizoen EOTB bevestigt helaas maar weer eens dat Bro Code een stuk verder ontwikkeld is dan Girl Code.

 

via GIPHY

Pussy's met zachte G

De tablet gaat. Het is tijd voor een potje Kiss, Marry, Pie. Reamon krijgt als nieuwkomer heel veel taart in zijn gezicht. Maar die van Tessa gaat uiteraard naar Dennis. Er wordt onwijs veel gekust, getrouwd en getaartgooid. Wanneer Reamon zijn ex Ayla en Dante samen ziet, zoekt hij steun bij de andere mannen door te zeggen dat de vrouwen van ‘de pussy’s met zachte G’ houden. Zijn jaloerse kant komt naar boven en dat zorgt ervoor dat hij opeens vooral Engelse taal uitslaat. 

Wanneer Dante hoort dat hij ‘pussy boy’ wordt genoemd, maakt hij dat waar door Reamon niet in elkaar te slaan maar voor te stellen om eens samen te babbelen, apart van de rest. Klasse Dante! Reamon gaat, aangespoord door de rest, mee met Dante. Dante zegt dat hij het niet oké vindt dat hij ‘pussy boy’ wordt genoemd. Reamon zegt dat hij het toch wel moeilijk heeft als hij z’n ex zo met een ander ziet.

Meer drama

Wanneer dit drama gesust is, is het tijd voor het volgende drama. Celeste zit Lakeisha’s haar te doen in een badkamer. Levi staat erbij. Maar dan komt Julie binnen en stormt ze op Celeste af. Levi houdt de twee uit elkaar. Kom op Julie, Levi staat vrijwillig bij deze twee vrouwen, omdat hij dat wil. Hij kan zo weg lopen en toch geef je Celeste de schuld? Julie vraagt of Levi geïnteresseerd is in Celeste (ehm duh) en hij geeft toe wel een beetje geïnteresseerd te zijn waarop hij een bitch klap krijgt. Maar uiteindelijk krijgt toch Celeste weer de schuld.

 

via GIPHY

Even later staat ze huilend buiten en vertelt aan de rest hoe Celeste er de hele tijd tussen in komt. Maar dan is het Julie zelf die er tussen in wil komen, wanneer de deur waar Celeste en Lakeisha achter zitten dicht is. Celeste zegt geen zin te hebben in gezeik en houdt de deur dicht. Levi zoekt Julie op. Julie biedt haar excuses aan, maar Levi wil er niet veel meer van weten. Dennis en Jamy lopen stiekem te kussen.

Zes vrouwen in een nacht

Good morning sunshines! Dennis en Olivia worden samen wakker (uiteraard is Olivia niet op de hoogte van zijn nachtelijke escapades. En ook Levi en Julie worden weer samen wakker. Ze is vergeven. Nu alles net weer goed is, arriveert er gelukkig nieuw drama. Lynn krijgt namelijk ontbijt op bed van haar ex Robin, een propper op Mallorca, die het ooit eens met zes vrouwen op een avond deed. Lynn biecht gelijk op dat er wat met Alessio is gebeurd. Alessio wordt wakker gemaakt met het nieuws dat Lynn’s ex al ongeveer bij haar in bed ligt en rent erop af. Daar aangekomen heeft hij niet zo veel te zeggen, behalve dat hij het prima vindt dat Lynn’s ex er is. En dit (en het spel waarbij hij niks met haar deed) gaat Lynn te ver. Alessio had niet door dat het verplicht was om Lynn te kiezen. Ben je achterlijk Alessio?

 

via GIPHY

De tablet gaat. Robin mag op date met Celeste. Daar vertelt hij wat zijn type is: blond en hij houdt niet van nep, wat hem echt een unieke EOTB-kandidaat maakt. Celeste zou zijn type wel zijn. De date is geslaagd en wordt afgesloten met een klein kusje. Reamon mag op date met Lakeisha, die hij gisteren tijdens het spel ook al kuste. Lakeisha vraagt direct of Reamon haar zou doen. Maar Reamon vertelt dat de deur met Ayla toch nog op een kiertje staat. “Als alles mogelijk zou zijn, zou ik terug bij Ayla zijn.”

Wie gaat er naar huis?

In de villa is het weer tijd voor een feestje. Er wordt lekker geflirt. Het perfecte moment voor de tablet om te storen. Robin’s extra power gaat in: Hij moet per direct een vrouw naar huis sturen. Wie dat is, zien we zondag om 21:30 uur bij MTV. Ex on the Beach Double Dutch terugkijken kan via MTV.nl.

 

via GIPHY

Bekijk ook