Kijk vooruit: Het spettert tijdens de dagdate van boerin Annemiek

Geplaatst op 5 maart, 11:59

Ook de vonken vliegen er vanaf

Boerin Annemiek uit Boer zoekt vrouw neemt haar vijf mannen mee op een sportief dagje in het boerenland. Tijdens deze dagdate kunnen de mannen hun ogen niet van de knappe boerin afhouden.

In het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw is het aanstaande zondag tijd voor de dagdate. De boeren gaan met de vijf leukste types van de speeddate een hele dag iets leuks doen.

Titanic-gevoel

In een preview op de site van Boer zoekt vrouw is te zien dat boerin Annemiek, de enige vrouw dit seizoen, iets sportiefs gaat doen in een weiland. En daar gaat het er meteen flink flirterig aan toe. Een van de boeren zegt: "Ik vind het ver gaan om te zeggen 'de wereld valt een beetje weg', maar je hebt wel echt even puur aandacht voor elkaar." En wat te denken van: "Ik krijg hier een beetje een Titanic-gevoel van.."? 

Salsadansen en high-teaen

Inmiddels is ook bekend wat de andere boeren gaan doen met hun dates.Boer Jan zeilt met zijn vrouwen naar forteiland Pampus, boer Geert krijgt het warm tijdens een Caraïbische date met piñata's en salsadansen, boer Geert Jan doet het rustig aan tijdens een taartenworkshop met high-tea en boer Bastiaan doet sportief op een crossfiets.

Het fragment van de date van Annemiek zie je via DEZE LINK. De nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw zie je zondag om 20:25 uur op NPO 1

Bekijk ook