Wat is jouw favoriete serie, film of documentaire? Stem nu!

Geplaatst op 28 Oktober, 9:00

Guidinc Streaming Video Awards

Stem nu op jouw favoriete film, serie, documentaire, koppel, quote én streamingsdienst in de spiksplinternieuwe Guidinc. Streaming Video Awards. De stembussen zijn open, dus stem nu en win leuke prijzen.

De Guidinc. Streaming Video Awards zijn nieuwe prijzen georganiseerd door onze collega's van Guidinc.nl, hét nieuwe platform voor alles over films en series. De Guidinc. Awards zijn publieksprijzen dus iedereen die weleens naar een streamingdienst zoals Netflix, Videoland of Amazon Prime Video kijkt, is van harte uitgenodigd om zijn of haar favoriet naar de overwinning te helpen.

Categorieën

Je mening mag je laten horen in zes categorieën: beste serie, beste ‘original’ film, beste documentaire en favoriete streamingdienst van het afgelopen jaar. Er is ook een categorie voor je favoriete koppel uit een serie of film en onze eigen lievelingscategorie: beste serie-quote aller tijden. 

Stem hier!

26 november

Stemmen kan tot en met 17 november. Daarna maken we de drie favorieten van iedere categorie bekend. En zet 26 november ook maar alvast groot in je agenda, want dan wordt in een online uitzending bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de eerste Guidinc. Streaming Video Awards.

Prijzen

Niet alleen de winnaars vallen in de prijzen, ook jij kan mooie dingen winnen door te stemmen. Onder de stemmers verloten we hele leuke prijzen, zoals een mooie set bluetooth in-ears van Teufel, bonnen van Bol.com, bordspellen van de serie Peaky Blinders, Staatsloten en nog veel meer! Dus waar wacht je nog op? Stem!

Stem hier!