Wie is wie in de nieuwe Vlaamse serie Beau Séjour

Geplaatst op 17 Januari, 12:00

Beau Séjour

Een tiener zoekt degene die haar heeft vermoord. Daar draait het om in de veelgeprezen Vlaamse thrillerserie Beau Séjour. Verschillende personages lijken iets op hun kerfstok te hebben.

 

Kato Hoeven (Lynn van Royen)

Dit zeventienjarige meisje wordt bebloed wakker in hotel beau séjour in een dorp in Belgisch-Limburg. Naast haar eigen levenloze lichaam, dat in bad ligt. Ze heeft geen idee wat er is gebeurd, en probeert radeloos contact te leggen met haar omgeving. Al snel merkt ze dat dit met slechts vijf mensen lukt. Via hen wil ze erachter komen wie haar heeft vermoord. Daarbij komen allerlei geheimen uit het ogenschijnlijk vredige dorp naar boven.

Charlie Vinken (Joren Seldeslachts)

Zoon van hoofdinspecteur Alexander. Hij is net ontslagen uit een psychiatrische instelling waar hij zat na een poging tot moord, maar is zijn criminele trekjes nog niet kwijt. Omdat hij onder de indruk is van Kato, helpt hij haar graag.

Ines Anthoni (Joke Emmers)

Goede vriendin van Kato, die het financieel niet breed heeft. Terwijl Kato haar ziet als haar vertrouwenspersoon, verzint Ines een achterbaks plan om snel aan geld te komen.

Sofia Otten (Charlotte Timmers)

Kato’s stiefzus, die weinig zelfvertrouwen heeft. Zij vertelt Kato dat die vlak voor haar dood van plan was het uit te maken met haar vriend Leon. Maar Sofia heeft een dubbele agenda: ze wil Leon voor zichzelf.

Luc Hoeven (Kris Cuppens)

De vader van Kato. Hij is sinds de vechtscheiding met moeder Kristel veranderd in een verbitterde man met een alcoholprobleem. Luc is bang dat anderen daardoor niet geloven dat hij zijn dochter echt kan zien. Hij denkt dat Kato hem kan helpen bij een verzoening met zijn ex. 

Alexander Vinken (Johan van Assche)

Hoofdinspecteur en vader van Charlie, al ziet hij neef en Kato’s ex Leon liever als zijn zoon. Hij heeft contact met Kato, maar probeert tegelijkertijd het politieonderzoek te dwarsbomen. Daar heeft de louche politieman zo zijn redenen voor.

Beau Séjour zie je zondag om 22.30 uur bij NPO 3