Tip
Goede tijden, slechte tijden

RTL 4

Soap

RTL 4 19 oktober 2021 20:01 - 20:30

Shanti adviseert Saskia over dr. Roman

Het leven van de familie Verduyn heeft sinds hun komst naar Meerdijk al voor veel vuren gestaan, maar de volgende ligt al op de loer. Saskia en haar baas Roman groeien namelijk steeds meer naar elkaar toe. Genoeg om het huwelijk van haar en Julian te doen wankelen? 

Saskia Verduyn kan in deze aflevering van GTST in ieder geval rekenen op steun van Shanti. Haar buurvrouw adviseert haar vooral om voorlopig afstand te houden van Roman. Na die kickboksles, oesters eten met wat kaarslicht en biertjes drinken in De Koning kan het namelijk snel genoeg omslaan naar meer dan alleen een collega-baas-relatie.

Roman is gevlucht naar Meerdijk

En daar komt bij dat soaphunk Roman van Loon (Kiefer Zwart) lang niet zo onschuldig is als hij lijkt. Uit de miniserie Dokter Roman, die deze zomer op Videoland verscheen, blijkt namelijk dat we te maken hebben met een tikkende tijdbom die mensen om zijn vinger windt voor zijn eigen gewin. Het is de vraag of en hoe Saskia daar in gaat trappen, en wat haar man en kinderen ervan vinden. Lees hier alles over Dokter Roman

Over deze serie

Titel

Goede tijden, slechte tijden

Aflevering

6465

Seizoen

47

Zender

RTL 4

Genre

Serie

Subgenre

Soap

Land

NL

Resolutie

1080i

Bekijk ook