START

NCIS: Los Angeles
Vanavond  20:30 - 21:25 · Serie

Agent Callen wil in deze aflevering van NCIS: Los Angeles meer weten over zijn verleden als Subject 17 en vermoedt dat afdelingshoofd Hetty Lange veel verzwijgt. Terwijl Hetty op een geheime missie is, gaat hij in haar enorme archief op zoek naar antwoorden.

Tip
The Sinner
serie · Drama

Het laatste seizoen met rechercheur Harry Ambrose waarin hij alweer een mysterie voor zijn kiezen krijgt

Tip
Downton Abbey
Straks  16:09 - 17:00 · Serie

Lady Rose heeft een warme band met Jack Ross, de zwarte jazzmuzikant die ze in Londen heeft ontmoet. Ze nodigt hem in deze aflevering van Downton Abbey uit om te komen spelen op Roberts verjaardagsfeest, maar daar is niet iedereen over te spreken.

Tip
Downton Abbey
Morgen  16:09 - 17:00 · Serie

Om aan de nieuwsgierige bewoners van Downton te ontsnappen brengen Edith en Rose in deze aflevering van Downton Abbey een bezoek aan Londen. Edith wil er haar zwangerschap laten beëindigen, Rose heeft in de stad een geheime relatie met een muzikant.

Tip
Silent witness
Morgen  20:25 - 21:30 · Serie

Een man die werd gearresteerd bij een ruzie in een homobar overlijdt niet veel later in de politiecel. Sam Ryan ontdekt dat het slachtoffer een flinke klap op het hoofd heeft gehad. Is zijn celmaat de dader?

Tip
Ozark
serie · Misdaad

Daar is ie dan: het eerste deel van het laatste seizoen. Hoe gaat het verder met Marty en Wendy?

De beste series op Videoland

Videoland staat vol met goede series. Wij zochten de beste voor je uit, zodat jij niet hoeft te zoeken.

Tip
Vera
Overmorgen  20:25 - 22:35 · Serie

Rechercheur Vera ontfermt zich over een jongetje dat erbij was toen zijn moeder werd vermoord. Hij kan haar alleen niet veel vertellen over wat hij heeft gezien. De minnaar van de vrouw is al snel de hoofdverdachte.

After Life
serie · Komedie

Het derde en laatste seizoen van deze geweldige serie met Ricky Gervais als weduwnaar Tony

Goede miniseries op Netflix

Een miniserie bestaat uit maar 1 seizoen, dus daar ben je zo doorheen. Deze prima miniseries op Netflix moet je echt zien!

Tip
Close to me
Overmorgen  23:08 - 00:03 · Serie

Jo vermoedt in deze aflevering van Close To Me dat ze vóór haar ongelukkige val een affaire heeft gehad, maar heeft geen idee met wie. Tijdens een bezoek aan haar vader haalt hij herinneringen op aan haar jeugd. Jo twijfelt of haar val wel een ongeluk was.

Tip
Angela Black
29 januari 2022  20:25 - 21:16 · Serie

Angela staat weer op eigen benen, maar heeft nog wel een oude rekening te vereffenen met haar gewelddadige ex Olivier. Ook vraagt ze zich af wie Ed nu eigenlijk is, die als privédetective de zaak op scherp zette.

Deze series zijn nu hot op Netflix

Over deze series heeft iedereen het de laatste maanden. Heb jij ze al gezien?