Tip
Studio sport Eredivisie

NPO 1

Samenvatting

NPO 1 21 september 2021 23:35 - 00:00

Pikant duel Fred Grim, Ajax naar Sittard

Na de 9-0 overwinning van afgelopen weekeinde op Cambuur Leeuwarden mag Ajax midweeks naar Limburg voor het competitietreffen met Fortuna Sittard. In Waalwijk staat er een pikant duel op de rol voor trainer Fred Grim.

Ajax gaf zaterdagavond tegen Cambuur Leeuwarden een galavoorstelling weg en gelukkig voor de Friezen stopte de teller bij 9-0. Ajax zag een dag later concurrent PSV met 0-4 verliezen van Feyenoord en had zodoende een goed weekend. Tegen Fortuna Sittard geeft trainer Erik ten Hag wat spelers rust en gaat hij rouleren.

Fred Grim

Fred Grim maakte afgelopen zomer de overstap van RKC Waalwijk naar Willem II. Laat beide ploegen nou net vanavond de tegenstanders van elkaar zijn. Grim loopt dus naar de kleedkamer van de bezoekende partij, waarmee hij een uitstekende seizoensstart kent. Willem II staat met tien punten uit vijf wedstrijden op de vierde plek in de Eredivisie. RKC Waalwijk doet het met vijf uit vijf ook aardig. Zaterdag werd nog met 2-2 gelijkgespeeld tegen het van ambitie overlopende FC Utrecht.

Kijk direct

Over dit programma

Titel

Studio sport Eredivisie

Aflevering

32 van 45

Premiere

2021

Presentator

Zender

NPO 1

Omroep

NOS

Genre

Sport

Subgenre

Samenvatting

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Bekijk ook