Toon meer

Over Pathé Thuis

Pathé Thuis is een dienst van Pathé Nederland, dat in Nederland 30 bioscopen met bijna 250 zalen uitbaat. Pathé Thuis is in Nederland in 2011 van start gegaan om kijkers ook thuis films voor te kunnen schotelen.

Wil je meer weten over Pathé Thuis, bekijk ook eens dit handige overzicht.

Geen abonnementen

Pathé Thuis biedt geen abonnementen. In plaats daarvan kun je er films huren of kopen.

Een gehuurde film kun je direct kijken, maar ook bewaren voor later. Hij blijft dertig dagen beschikbaar, maar zodra je hem start gaat je kijkperiode van 48 uur in. Binnen deze 48 uur kun je de film zo vaak starten als je wilt.

Een gekochte film blijft altijd beschikbaar om af te spelen en kun je dus nog vaker bekijken.

Aanbod

Op Pathé Thuis vind je alleen maar films, geen series. Wel is er een selectie van documentaires: vaak duurdere producties die ook in de bioscoop hebben gedraaid, zoals They shall not grow old of Apollo 11.

De meeste films die in de bioscoop hebben gedraaid belanden enkele maanden nadat ze uit roulatie gaan op Pathé Thuis. Voor een streamingdienst heeft Pathé Thuis dus een relatief recent aanbod.

Alle genres die je kent van de bioscoop – van drama en romantiek tot actie en horror – vind je ook terug op Pathé Thuis. Er is een speciale en vrij complete rubriek Nederlandse films, en daarnaast een speciale sectie met kinderfilms.

Kosten

Films zijn op Pathé Thuis te huur voor prijzen tussen 0,99 en 5,99 euro. Koopfilms kosten van 4,99 tot wel 17,99 euro.