Tip
René van Meurs: Ik beloof niks

SBS 6

Cabaret

SBS 6 27 Februari 2021 20:30 - 22:30

Cabaret bij SBS6

Zin in een avond vol mooie verhalen, rake grappen en een flink tempo? Dan zit je goed bij SBS6 waar cabaretier René van Meurs zijn show Ik beloof niks presenteert.

Na uitverkochte zalen in het hele land zie je Ik beloof niks van René van Meurs zaterdag bij SBS6. De show kreeg lovende kritieken en geldt als een van de beste cabaretprogramma’s van vorig jaar. De show betekende Van Meurs doorbraak bij het grote publiek en werd genomineerd voor de belangrijke cabaretprijs Neerlands hoop. In Ik beloof niks wil René zijn publiek graag vertellen over wat hij de laatste tijd allemaal heeft meegemaakt. Het zou zomaar een avond vol mooie verhalen, rake grappen en een flink tempo kunnen worden, maar hij belooft niks.

Dit was het nieuws 

De kans dat je nog nooit een grap van Van Meurs hebt gehoord is klein. De 35-jarige comedian staat niet alleen al jaren in het theater, hij was ook één van de schrijvers van het tv-programma Dit was het nieuws. En ook daarnaast staat hij niet stil: René is al jaren onderdeel van het bekende stand-up-comedygezelschap Comedytrain.

Cabaret bij SBS6

Cabaret op zaterdag bij SBS6 is sinds begin dit jaar vaste prik. Van Meurs is al de achtste op rij die zijn show via de zender aan het publiek laat zien. Eerder konden we al genieten van onder meer Ronald Goedemondt, Brigitte Kaandorp en Rayen Panday. Volgende week schotelt SBS6 Jochen Otten voor, bekend van het satirische tv-programma Sluipschutters.

Over dit programma

Titel

René van Meurs: Ik beloof niks

Aflevering

1 - Ik beloof niks

Seizoen

1

Premiere

2019

Zender

SBS 6

Genre

Amusement

Subgenre

Cabaret

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Resolutie

1080i