Tip
De laatste vraag

SBS 6

Spelshow

SBS 6 26 oktober 2021 21:30 - 22:35

Jan Versteegh debuteert met De Laatste Vraag

Na het presenteren van programma's als Lingo, 6Inside en De Dansmarathon mag Jan Versteegh opnieuw aan de bak. De SBS-presentator tovert zich vanaf deze week om als ware quizmaster in De Laatste Vraag, waarin tien kandidaten strijden voor een gegarandeerde pot van 25.000 euro. 

Een ding is zeker: aan het eind van De laatste vraag valt gegarandeerd 25.000 euro te verdienen. De vraag is alleen hoeveel spelers dit bedrag mogen verdelen. Wekelijks strijden tien kandidaten tegen elkaar en de klok in een mentale uitputtingsslag.

Jan Versteegh

Jan Versteegh vuurt in rap tempo kennisvragen af op de deelnemers die zich geen fout kunnen permitteren. Wie ernaast zit, ligt direct uit het spel en mag pas weer meedoen als iedereen af is. De finale is bereikt als de tijd op is en Versteegh de laatste, allesbeslissende vraag erbij pakt. Alleen spelers die op dat moment nog in het spel zitten, dingen mee naar de pot. Soms kent de quiz zes winnaars, soms slechts twee of een. Maar er is dus ook kans dat iedereen met lege handen naar huis gaat.

Over dit programma

Titel

De laatste vraag

Aflevering

1 van 7

Seizoen

1

Premiere

2021

Presentator

Jan Versteegh

Zender

SBS 6

Genre

Amusement

Subgenre

Spelshow

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Resolutie

1080i

Bekijk ook