Film Herman Finkers exclusief bij Pathé Thuis

Geplaatst op 9 September, 10:30

De beentjes van Sint Hildegard

Amper uit de bioscoop of De beentjes van Sint Hildegard is al thuis te bekijken. De film met Herman Finkers is vanaf vandaag exclusief bij Pathé thuis te zien.

Amper uit de bioscoop of De beentjes van Sint Hildegard is al thuis te bekijken. De film met Herman Finkers is vanaf vandaag exclusief bij Pathé thuis te zien.

Komiek Herman Finkers speelt In De beentjes van Sint Hildegard de rol van Jan, een man die al 35 jaar getrouwd is met Gedda. Hoewel het een gelukkig huwelijk lijkt, wordt Jan eigenlijk helemaal gek van Gedda. Ze bepaalt alles voor hem en Jan lijkt niets zelf te mogen beslissen. Zelfs een koekje mag hij niet zelf pakken. Om het tij te keren neemt Jan een drastisch besluit…

Johan Nijenhuis

De beentjes van Sint Hildegard is een film van regisseur Johan Nijenhuis (o.a. Costa!)en wordt voornamelijk in het Twents gesproken. Niet zo gek dus dat Nijenhuis Finkers vroeg voor de hoofdrol. Hedda wordt gespeeld door topactrice Johanna ter Steege. Ook is er een rol voor een andere bekende dame uit Twente; presentatrice Leonie ter Braak.

Exclusief bij Pathé thuis 

Streamingsdienst Pathé thuis heeft de film vanaf 9 september exclusief in de catalogus opgenomen. Voor 7,99 is hij te koop en daarna zo vaak te kijken als gewenst is. Wat je verder nog nodig hebt is een gratis Pathé thuis account. Dat kan je hier aanmaken.

Meer zien van Pathé Thuis? Kijk hier op onze Pathé thuis pagina!