Tip
Het perfecte plaatje

RTL 4

Wedstrijd

RTL 4 15 december 2020 20:31 - 22:08

De finale gaat van start

De finalisten beleven hun laatste fotoshoot op de Waddeneilanden. Ze gaan eilandhoppen om het natuurschoon van het gebied vast te leggen voor een herfstige fotoserie die moet bepalen wie dit seizoen wint.

Stefano Keizers is de favoriet van dit seizoen

Na tien weken vol mooie en minder geslaagde foto’s is het tijd voor de finale van Het perfecte plaatje. het eerste gedeelte welteverstaan, want de finale is dit jaar opgesplitst in twee delen. Vorige week werd bekend dat Stefano Keizers, Bibi Breijman en Janny van der Heijden de finalisten van dit jaar zijn doordat er in de halve finale niemand naar huis moest. Het drietal gaat nu een extra lange finalereis maken door Nederland. Te beginnen op de Waddeneilanden.

Finale Het Perfecte Plaatje

De kandidaten starten op Vlieland en gaan vanaf daar eilandhoppen om de seizoenswisseling in dit unieke natuurgebied vast te leggen. Er is zo veel te zien dat de ontknoping pas volgende week wordt uitgezonden. De finale van Het Perfecte Plaatje bestaat dus uit 2 afleveringen. Op dinsdag 15 december blijven er 2 finalisten over en de eindfinale is te zien op dinsdag 22 december op RTL 4 om 20.30 uur.

Over dit programma

Titel

Het perfecte plaatje

Aflevering

10 van 10

Seizoen

5

Zender

RTL 4

Genre

Amusement

Subgenre

Wedstrijd

Land

NL

Resolutie

1080i

Bekijk ook