Niets leuks op tv? Stream dan deze zomerse series en films

Vandaag geplaatst

Streaming-tips

Ben je helemaal klaar met de Olympische Spelen en wil je weer eens wat nieuws zien op tv? De streamingsdiensten blijven onvermoeibaar aan het werk om je te voorzien van leuke nieuwe series en films. Wij selecteerden de beste zomerse streamingtips voor Netflix, Videoland en meer.

The Last Letter from Your Lover op Netflix

Als journaliste Ellie (Felicity Jones) in het archief op een stapel brieven stuit, ontdekt ze dat deze het verhaal vertellen van een romance uit de jaren zestig. De brieven voeren de kijker terug in de tijd naar de zonovergoten Rivièra, waar Jennifer Stirling en Anthony O'Hare (Shailene Woodley en Callum Turner) bij elkaar de liefde vinden. Een romantisch drama met elegant geklede hoofdrolspelers en een heerlijk vakantiegevoel.

Meer over The Last Letter from Your Lover bij Guidinc.

Klik hier voor meer zomerse kijktips op Netflix

 

Clarkson's Farm op Amazon Prime Video

Jeremy Clarkson laat de auto's even voor wat ze zijn. In Clarkson's Farm besluit hij een boerderij te kopen en runnen. Gewaagd en misschien niet heel verstandig, want hij heeft niet echt verstand van het boerenbedrijf. Maar: al doende leert men. Zelfs de grootste Clarkson-haters moesten toegeven dat Clarkson's Farm verdomd goede televisie is.

Meer over Clarkson's Farm bij Guidinc.

Klik hier voor meer zomerse kijktips op Amazon Prime Video

 

Turner & Hooch op Disney+

Agent Scott Turner (Josh Peck) is als U.S. Marshal verantwoordelijk voor de bescherming van getuigen. Hij heeft hetzelfde beroep als zijn vader, die je misschien nog kent uit de gelijknamige film uit 1989 (een vroege rol van Tom Hanks). Scott wordt opgescheept met een slobberige en niet al te knappe hond, die luistert naar de naam Hooch. De viervoeter blijkt een waardevolle partner en samen werpen ze zich op de ene na de andere zaak. Een sympathieke serie voor het hele gezin.

Meer over Turner & Hooch bij Guidinc.

Klik hier voor meer zomerse kijktips op Disney+

 

Love Sarah op Videoland

Hou je van taart? Dan zul je smullen van Love Sarah, een heerlijke zomerse feelgoodfilm met een drietal sympathieke vrouwen in de hoofdrol. Na een aantal tegenslagen besluit Clarissa het roer om te gooien en de droom van haar moeder te verwezenlijken. Samen met haar moeders beste vriendin en haar oma opent ze een banketbakkerij in het Londense Notting Hill. Met hun baksels brengen ze iedereen samen.

Meer over Love Sarah bij Guidinc.

Klik hier voor meer zomerse kijktips op Videoland

 

Coyote op HBO/Ziggo

Mexico is het land van Cancun en Acapulco, maar ook van drugskartels en mensensmokkel. Ben Clemens werkte meer dan dertig jaar als grenswacht bij de grens tussen de Verenigde Staten en Mexico. Als hij na zijn pensioen een wanhopige vrouw illegaal de grens over helpt, haalt hij zich daarmee een hoop problemen op de hals. Hij komt in de greep van een Mexicaans drugskartel, dat hem aan het werkt zet. Een spannende misdaadserie met Michael Chiklis, bekend van de politieserie The Shield.

Meer over Coyote bij Guidinc.

Klik hier voor meer zomerse kijktips op Ziggo/HBO

 

Ted Lasso op Apple TV+

De onverstoorbaar positieve voetbaltrainer Ted Lasso heeft vertrouwen in alles en iedereen, en Apple TV+ heeft vertrouwen in Ted Lasso, dat een tweede seizoen kreeg en een derde in de planning heeft. De serie maakt  dit jaar kans op een hele berg Emmy Awards, onder meer voor hoofdrolspeler Jason Sudeikis. Een troostrijke comedy die je gegarandeerd achterlaat met een goed humeur.

Meer over Ted Lasso bij Guidinc.

Klik hier voor meer zomerse kijktips op Apple TV+

Bekijk ook