Tip
Het coronavirus: Feiten en fabels

NPO 1

Informatief programma

NPO 1 6 Oktober 2020 20:35 - 21:35

Zesde editie

Voor de zesde keer maakt de NOS een special rondom het coronavirus. Op dinsdag 6 oktober staat met name de betekenis van de aangescherpte coronamaatregelen centraal.

Wat betekenen de onlangs verscherpte maatregelen? Zijn ze zinnig? Hoe zit het nou met het testbeleid in Nederland? Waarom slaat covid-19 bij de een zoveel harder toe dan bij de ander? Wat is de rol van ventilatie in de verspreiding van het coronavirus? Op dinsdag 6 oktober probeert de NOS een antwoord te vinden op deze vragen in de zesde editie van Feiten en Fabels, de specialreeks rondom het coronavirus op NPO 1.

Winfried Baijens en Saïda Maggé

Presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé leggen de vragen in de uitzending voor aan deskundigen. Kijkers kunnen vragen insturen via coronavragen@nos.nl en de sociale mediakanalen van de NOS: Facebook, Twitter en Instagram. Gebruik daarbij de hashtag #coronavragen.

Andere kanalen

De uitzending is ook te bekijken via een livestream op NOS.nl, de NOS-app, de NOS-Facebookpagina, het NOS-YouTubekanaal en om 21.05 uur (NL tijd) wereldwijd via BVN.

De uitzending is te zien met gebarentolk op NPO Nieuws (bij KPN: kanaal 43, bij Ziggo: kanaal 501, bij T-Mobile: kanaal 260 en online: NPO Start).

Kijk via ondemand

Meer tips

Over dit programma

Titel

Het coronavirus: Feiten en fabels

Aflevering

6 van 10

Premiere

2020

Presentator

Saïda Maggé, Winfried Baijens

Zender

NPO 1

Omroep

NOS

Genre

Informatief

Subgenre

Informatief programma

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Resolutie

1080i