Tip
Sharknado 3: Oh Hell No!

RTL 7

Horror

RTL 7 13 September 2018 20:29 - 22:28

Sharknado 3: Oh Hell No!: Haaienstorm over Washington

Als je dacht dat de haaientornadokoek na twee Ssharknado-films wel zo'n beetje op was, dan zit je er mooi naast. In Sharknado 3: Oh Hell No! draait de haaienstorm op volle toeren.

Nadat Los Angeles en New York in de eerste twee Sharknado-films al te maken kregen met tornado's vol haaien, is in Sharknado 3: Oh Hell No! nu de beurt aan Florida.

Sharknado 3: Oh Hell No!

En alsof de duvel ermee speelt: Fin (Ian Ziering) en April (Tara Reid) zitten er gewoon wéér middenin. Ze zijn in het zonnige Florida om te genieten van een welverdiende vakantie als daar de haaienhel losbreekt.

En met Florida is het in Sharknado 3: Oh Hell No! nog niet gedaan. Als de haaienstorm The Sunshine State heeft vernield, trekt-ie doodleuk door naar het noorden; recht op Washington D.C. af.

Lekker doorsto(r)men

Dat de makers de Sharknado-films er flink de sokken in hebben mag wel duidelijk zijn: de eerste drie films jasten ze er in precies twee jaar doorheen.

En ze houden het tempo er lekker in: op de dag dat Sharknado 3: Oh Hell No! in première ging, kondigden de makers het vierde deel al aan.

Tags

Over deze film

Titel

Sharknado 3: Oh Hell No!

Premiere

2015

Regisseur

Anthony C. Ferrante

Acteurs & Actrices

Ian Ziering, Tara Reid, Cassie Scerbo, David Hasselhoff, Bo Derek

Zender

RTL 7

Genre

Film

Subgenre

Horror

Land

VS

Resolutie

1080i

Bekijk ook