Tip
TV show

NPO 1

Amusement

NPO 1 13 oktober 2020 21:25 - 22:25

Thuis bij de minister

Feest voor Ivo Niehe: zijn show is toe aan zijn veertigste seizoen. De onvermoeibare interviewer begint de jubileumreeks met een bezoek aan minister van Financiën Wopke Hoekstra en zijn verloofde Liselot.

Het langstlopende praatprogramma van het land viert een klein feestje. Ivo Niehe begint aan het veertigste seizoen van zijn TV show. Om die reden werd Ivo vorige week nog geëerd met de Oeuvre Ring tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Carré.

Internationale sterren

Sinds 1981 spreekt de onvermoeibare interviewer bekende Nederlanders, internationale sterren en andere veelbesproken persoonlijkheden uit de actualiteit. Voor deze jubileumreeks haalt de 74-jarige persoonlijke herinneringen op en praat hij met een nieuw rijtje aan bekende gesprekspartners, zowel thuis als via het scherm.

Wopke Hoekstra

Ivo gaat als eerste langs bij minister van Financiën Wopke Hoekstra en zijn verloofde Liselot. Zij zouden dit jaar in het huwelijksbootje stappen, totdat het coronavirus uitbrak en ze de bruiloft noodgedwongen afbliezen. Al zal het in deze economisch onzekere tijden niet de grootste zorg zijn van de minister.

Kijk direct

Over dit programma

Titel

TV show

Aflevering

1 van 7

Seizoen

40

Premiere

2020

Presentator

Ivo Niehe

Regisseur

Ivo Niehe

Zender

NPO 1

Omroep

AVROTROS

Genre

Amusement

Subgenre

Amusement

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Resolutie

1080i

Bekijk ook