Tip
Volle zalen

NPO 2

Reportageserie

NPO 2 26 oktober 2021 20:35 - 21:10

Cornald Maas gaat langs bij Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar

Cornald Maas bezoekt in deze aflevering van Volle zalen acteur Nasrdin Dchar en zijn Marokkaanse ouders in zijn geboortedorp Steenbergen. Zijn vader en moeder zijn heel belangrijk voor Dchar; ze zijn zelfs de hoofdpersonen in zijn nieuwe theatervoorstelling.

Na de sombere coronaperiode heeft acteur Nasrdin Dchar er weer helemaal zin in, merkt Cornald Maas in Volle zalen. De presentator is te gast in zijn geboortedorp Steenbergen. Dat de Mocro maffia-ster overloopt van enthousiasme is niet gek. Hij staat sinds kort op de planken met zijn vijf uur durende theatervoorstelling over de drie belangrijkste personen in zijn leven: zijn vader, moeder en vrouw.

Nasrdin Dchar

Maas praat ook met Dchars Marokkaanse ouders, over hun zoons keuze voor het theatervak. Dat hun Nasrdin acteur zou worden, was waarschijnlijk geen verrassing; Dchar raakte op de middelbare school al verknocht aan acteren. Welk personage hij ook speelt, zijn vader en moeder zijn altijd trots. Wat vinden ze ervan dat ze nu de hoofdpersonen zijn in zijn voorstelling?

Kijk direct

Over dit programma

Titel

Volle zalen

Aflevering

2 - Nasrdin Dchar

Seizoen

6

Premiere

2021

Presentator

Cornald Maas

Zender

NPO 2

Omroep

AVROTROS

Genre

Kunst/Cultuur

Subgenre

Reportageserie

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Bekijk ook