Tip
Wie ben ik?

RTL 4

Spelshow

RTL 4 11 Juli 2020 22:29 - 23:28 h

Lachen met Loretta

Met Loretta Schrijver in een spelshow is het gegarandeerd lachen geblazen. De Koffietijd-presentator zit met Loiza Lamers in team-Ruben Nicolai. Ze nemen het op tegen Tijl Beckand, Diederik Jekel en Natasja Froger.

Als Loretta Schrijver te gast is in een spelshow, kan het niet anders dan dat het een gezellige avond wordt. De vrolijke publiekslieveling krijgt ook in Wie ben ik? de lachers op haar hand. Ze schuift aan naast teamcaptain Ruben Nicolai en model Loiza Lamers. Aan de andere kant zit team-Tijl Beckand met gasten Diederik Jekel en Natasja Froger.

Blij ei Caroline

De start van dit twintigste seizoen, dat begin dit jaar al te zien was, betekende voor Caroline Tensen een terugkeer naar haar oude tv-hit. Ze presenteerde het spelletje van 1990 tot 1999 bij RTL, waarna Mariska van Kolck, Tooske Ragas en Wendy van Dijk het stokje overnamen. Caroline is dolgelukkig met haar oude vertrouwde rol. "Ik ben het blijste ei van de wereld dat ik dit weer mag doen", zegt ze in de uitzending.

Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe aflevering van je favoriete programma? Download dan de gratis app van TVgids.nl!

Over dit programma

Titel

Wie ben ik?

Aflevering

1

Seizoen

20

Zender

RTL 4

Genre

Amusement

Subgenre

Spelshow

Land

NL

Resolutie

1080i

Bekijk ook