RTL Boulevard weer aan de beurt in De TV Kantine

Geplaatst op 17 Maart, 16:02

Dankbaar onderwerp

De TV Kantine is bezig aan zijn elfde seizoen. Ook nu kruipen Carlo Boszhard en Irene Moors weer in de huid van verschillende BN’ers. Wie imiteren ze zoal?

Grondlegger van De TV Kantine Carlo Boszhard is dit seizoen onder andere te zien als mediamagnaat John de Mol, zangers Lee Towers en Henk Poort, De slimste mens-jurylid Maarten van Rossem en journalist/programmamaker Özcan Akyol. Kompaan Irene Moors is in seizoen 11 te zien als onder anderen Linda de Mol en Francis van Broekhuizen.

Toppers

Carlo kreeg al vaker de lachers op zijn hand. Zo wordt hij geprezen om zijn vertolking van René van der Gijp, zijn imitatie van voetbaltrainers Erik ten Hag en Eric Meijers of de manier waarop hij samen met Elise Schaap het nummer Blijf bij mij van Ronnie Flex en Maan omtoverde in Kreun voor mij. Die hoogtepunten kun je hier nogmaals bekijken.

RTL Boulevard 

In de aflevering van donderdag 19 maart staat RTL Boulevard centraal. Daarin is Carlo te zien als Diederik Jekel. Verder doen ook Lieke van Lexmond (Vivienne van den Assem), Annick Boer (Bridget Maasland) en Nienke Plas + Glennis Grace een duit in het zakje. Het laatstgenoemde duo is te zien al het iconische jaren ’80 popduo Mel en Kim. 

Gastrollen 

Naast RTL Boulevard worden ook Married at First Sight, Ranking the Stars en Ladies Night gepersifleerd. Andere gastrollen zijn weggelegd voor Alain Clark (Pierre van Hooijdonk), Ilse Warringa (Stella Bergsma), Richard Groenendijk (Paul de Leeuw) & Gerard Ekdom (Henk Westbroek), Elise Schaap (Fajah Lourens) en Vivienne van Assem (Merel Westrik).

De TV Kantine, donderdag 19 maart om 20:30 uur op RTL4.