×

Met NLZIET kijk je precies hoe jij wilt naar je favoriete programma’s

Fijne tip!

NLZIET

Kijk wat, wanneer, waar én hoe je wil met NLZIET! Met de streamingdienst kun je volledig op jouw manier de leukste shows live, terug- en vooruitkijken. Dit kan op meerdere apparaten tegelijk, waar je ook bent binnen de EU.

B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde 2023 is voorbij. Zodra er een nieuw seizoen start lees je hier weer alles over de populaire datingshow!

Bekijk meer items
Geen verdere items voor B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde is een populaire realityserie van RTL die je meeneemt op een opwindend avontuur vol liefde, romantiek en verrassingen. Het eerste seizoen werd gepresenteerd door Art Rooijakkers. Sinds seizoen twee is enkel Jeroen Kijk in de Vegte betrokken als voice-over.

B&B Vol Liefde

In dit unieke programma worden Nederlandse singles gevolgd die de sprong in het diepe wagen en een bed & breakfast runnen in het buitenland.

In B&B Vol Liefde staat echter niet alleen het runnen van een succesvolle B&B centraal, maar ook de persoonlijke zoektocht naar de ware liefde. Elke aflevering volgen we de belevenissen van de singles terwijl ze de gasten ontvangen, de kamers verzorgen en ondertussen proberen om een bijzondere band op te bouwen met meerdere potentiële partners die zich hebben aangemeld.

De emoties lopen hoog op en de verrassingen zijn talrijk, waardoor elke aflevering garant staat voor spannende televisie.

Romantische zoektocht

Het realityprogramma is in 2023 alweer toe aan zijn derde seizoen. Het verleden kent wisselende uitkomsten. In het eerste seizoen hield niemand er een romantische relatie aan over. In het tweede seizoen wel: Martijn en Fenna en Astrid en Harmjan zijn nog altijd samen.