×

Tussenstand kwalificatieronde Televizier-Ring Online-videoserie 2024

Wie verdient die felbegeerde prijs?

Televizier-Ring Online-videoserie 2023
Over een week sluit de stembus voor de kwalificatieronde van de Televizier-Ring Online-videoserie 2024. Bekijk snel welke series er nu aan kop gaan en stem mee op jouw favoriet!
Beste Zangers

Beste Zangers

Beste Zangers zit er weer op! Zodra er een nieuw seizoen van start gaat houden we je op deze pagina op de hoogte van alle deelnemers en liedjes.

Wanneer is Beste Zangers op tv?

Bekijk meer items
Geen verdere items voor Beste Zangers

Beste Zangers

Beste Zangers is een televisieprogramma van AVROTROS dat wordt uitgezonden op NPO 1. De muzikale show wordt gepresenteerd door Jan Smit.

Deelnemers

In elke aflevering van Beste Zangers staat een zanger centraal voor wie de andere deelnemers een lied zingen onder begeleiding van de Marcel Fisser Band.

De Beste Zangers van Nederland

Voorheen heette het tv-programma De Beste Zangers van Nederland. De presentatie lag eerst in handen van zangeres Edsilia Rombley waarna acteur Victor Reinier haar na een seizoen al opvolgde.

Artiesten

Deelname aan Beste Zangers betekende voor een aantal artiesten een keerpunt in hun carrière. Dit gebeurde onder meer bij kandidaten André Hazes (jr.), Tino Martin, Emma Heesters, Rolf Sanchez en Davina Michelle.

Gouden Televizier-Ring

In 2017, 2019 en 2020 werd het muziekprogramma genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, maar Beste Zangers heeft dé televisieprijs van het jaar nog nooit gewonnen.