Big Brother

Big Brother

Big Brother is terug! De komende tijd houden we je hier op de hoogte van het nieuwe seizoen dat gepresenteerd wordt door Geraldine Kemper en Tatyana Beloy. 

Winnaars Big Brother

1999: Bart Spring in 't Veld

2000: Bianca Hagenbeek

2001: Sandy Boots

2002: Jeanette Godefroy

2005: Joost Hoebink

2006: Jeroen Visser

2021: Jill Goede

2022: Salar Abbasi Abraasi

Bekijk meer items
Geen verdere items voor Big Brother

Big Brother

Big Brother is een van oorsprong Nederlands televisieprogramma dat is bedacht door John de Mol.

Reality

In Big Brother verblijft een groep wildvreemden een paar maanden lang in een huis dat is uitgerust met camera's en microfoons. Op regelmatige basis worden er deelnemers door elkaar genomineerd en door de kijkers weggestemd. Uiteindelijk blijft er een kandidaat over die tot winnaar wordt bekroond en een geldprijs wint.

Geschiedenis

De eerste editie van het realityprogramma was in 1999 te zien op televisie bij Veronica. Daarna is het nog vijf seizoenen lang uitgezonden bij Yorin en TalpaBig Brother werd destijds gepresenteerd door onder anderen Rolf Wouters, Daphne Deckers, Beau van Erven Dorens, Patty Brard, Martijn Krabbé en Bridget Maasland.

Terugkeer

In 2021 kreeg Big Brother een vernieuwde editie en deze versie is nu nog steeds jaarlijks te zien bij RTL 5 en Videoland. De realityshow wordt nu gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter van de Veire.

Livestreams en liveshows

Kijkers van Big Brother kunnen de bewoners 24/7 volgen via twee livestreams op Videoland. De samenvattingen en liveshows worden uitgezonden op RTL 5.