Nu & Straks op Veronica/Disney XD

Primetime

Over Veronica/Disney XD

Veronica is een van de vier commerciële zenders van Talpa TV. Het is een Nederlandse zender met een mannelijk profiel. Er is bij Veronica veel aandacht voor sport, films en actie. 

Eigendom Veronica

Veronica kent als tv-zender een lange geschiedenis. Begonnen in 1973 als publieke omroep en sinds 1995 op eigen benen als commerciële zender. Via een aantal omzwervingen en naamsveranderingen is de zender sinds juli 2017 volledig van Talpa TV.

Programma's Veronica

Populaire titels van Veronica zijn Veronica inside, de voetbaltalkshow met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen, realityprogramma Border security en sportprogramma's zoals Glory kickboxing, UEFA Champions League, UEFA Europa League en UFC.

Sport op Veronica

Veronica profileert zich als een sport- en filmzender. Ook zijn er Amerikaanse series en reality te zien. Veronica heeft de uitzendrechten van Glory Kickboxing. 

Disney XD

Disney XD is een zender vol tekenfilms en deelt het kanaal met Veronica. Van 6:00 uur 's morgens tot 18:00 uur 's avonds zendt Disney XD Nederlands gesproken series uit zoals What's with Andy, Totally spies en Pokémon

Alles over de tv gids

De tv gids van TVgids.nl is al bijna twintig jaar dé plek om te zien wat er de komende tijd allemaal op televisie is. Bekijk het zenderoverzicht van de complete tv gids via de zenderbalk bovenin of wissel van dag om te zien wat er nog op televisie komt of al is geweest.

Wil je liever alleen zien wat er vanavond op televisie is? Gebruik dan onze Primetime pagina. Hier tonen we de programma’s die op tv zijn vanaf 19:00 uur.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke Nu & Straks pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem dan aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!

Legenda:

A = Actualiteit

S = Sport

L = Live

H = Herhaling

  = Nederlandse ondertiteling