Make Up Your Mind

Make Up Your Mind

Valse wimpers, prachtige kostuums en verrassende ontmaskeringen. Het vierde seizoen van Make Up Your Mind zit er alweer op!

Wanneer is Make Up Your Mind te zien op tv?

Bekijk meer items
Geen verdere items voor Make Up Your Mind

Make Up Your Mind

Make Up Your Mind is een spraakmakend televisieprogramma dat te zien is op RTL4 en streamingdienst Videoland.

Wat is Make Up Your Mind?

In het televisieprogramma Make Up Your Mind laten ieder seizoen diverse BN’ers zich transformeren tot dragqueens. Aan de twee panels onder leiding van teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer de taak om te raden wie er onder de make-up, hoge hakken en bossen haar schuil gaan.

Toch is dat slechts een deel van de opzet. De deelnemers moeten er ook voor zorgen dat ze door de keuring van een vijfkoppige jury komen dat onder leiding staat van dragqueen Envy Peru. Die jury, niet te verwarren met de panels, bepaalt wie er door gaan naar de finale. Elke week zijn er verschillende rondes, waarin de dragqueens onder meer playbacken en dansen.

Wie presenteert Make Up Your Mind?

Make Up Your Mind wordt al sinds de start gepresenteerd door Carlo Boszhard.

Wie hebben er al meegedaan aan Make Up Your Mind?

De afgelopen jaren deden er al heel wat bekende Nederlanders mee aan Make Up Your Mind. Enkele opvallende namen zijn Peter R. de Vries, Jeroen Pauw, Soy Kroon, Jim Bakkum, Barry Atsma en Jeroen van der Boom.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel moment van Make Up Your Mind! Blijf op de hoogte van de laatste updates, exclusieve content en achter-de-schermen beelden door regelmatig onze pagina te bezoeken.