Tip
Out of Time

RTL 7

Thriller

RTL 7 23 oktober 2021 20:00 - 22:10

Denzel Washington heeft haast

Een politiechef komt in de problemen als hij zelf de hoofdverdachte wordt in een moordzaak.

Matt Whitlock is politiechef in een kustplaatsje in Florida. Het is een plek waar doorgaans maar weinig gebeurt. Nu is dat wel anders.

Denzel Washington

Matt (Denzel Washington) heeft wel eens een simpeler leven gehad. Op dit moment ligt hij in scheiding een heeft hij een affaire met de getrouwde Ann (Sanaa Lathan).

Als hij hoort dat zij ernstig ziek is, besluit Matt drugsgeld achterover te drukken zodat ze haar behandeling kan betalen. Maar dat is in Out of Time nog niet het grootste probleem.

De ellende begint pas als Ann en haar gewelddadige man Chris (Dean Cain) vermoord worden. Niet alleen leidt Matts aanstaande ex Alex (Eva Mendes) het onderzoek, al het bewijs dat zij vindt lijkt in Matts richting te wijzen.

Hij moet nu niet alleen het verdwenen drugsgeld terug zien te krijgen. Matt moet ondertussen ook zo snel mogelijk de echte moordenaars in de kraag zien te vatten.

Out of Time

In een film die Out of Time heet moeten de personages wel het gevoel hebben dat ze haast hebben. Regisseur Carl Franklin bedacht een trucje om dat voor elkaar te krijgen

Hij zette alle klokken op de set een uur vooruit. Daardoor hadden de acteurs continu het idee dat ze te laat waren.

Over deze film

Titel

Out of Time

Premiere

2003

Regisseur

Carl Franklin

Acteurs & Actrices

Denzel Washington, Eva Mendes, Sanaa Lathan, Dean Cain, John Billingsley

Zender

RTL 7

Genre

Film

Subgenre

Thriller

Land

VS

Resolutie

1080i

Bekijk ook