Tip
Harvest Love

RTL 8

Romantische komedie

RTL 8 20 oktober 2021 20:28 - 22:13

Romantiek in de boomgaard van Harvest Love

Een overwerkte alleenstaande moeder gaat met haar zoontje naar de boomgaard van haar ouders. Daar ontmoet ze de nieuwe bedrijfsleider.

Weduwe Luna (Jen Lilley) heeft het er maar druk mee. Ze moet de zorg voor haar zoontje combineren met haar werk als chirurg.

Harvest Love

Dat gaat in Harvest Love niet bepaald van een leien dakje. Luna is zo druk met haar werk dat de achtjarige Andy (Brenden Sunderland) er vaak maar bekaaid van afkomt. Tijd voor vakantie dus. Dan kan Luna een beetje uitrusten en de band met Andy proberen aan te halen. Ze besluit om naar de perenboomgaard van haar familie te gaan. Daar ontmoet ze Will (Ryan Peavey).

Liefde tussen de peren

Hij is de nieuwe bedrijfsleider. Omdat Luna's ouders in het buitenland zijn, zorgt hij ervoor dat alles in de boomgaard op rolletjes loopt. Aanvankelijk botert het in Harvest Love niet zo tussen Will en Luna. Andy is daarentegen meteen weg van hem. 

Langzaam maar zeker begint ook Luna in te zien dat Will behoorlijk wat te bieden heeft. Bovendien leert hij haar stukje bij beetje haar eenvoudige afkomst meer te waarderen. En in een romantische omgeving als deze is de liefde natuurlijk nooit ver weg...

Over deze film

Titel

Harvest Love

Premiere

2017

Regisseur

Christie Will Wolf

Acteurs & Actrices

Jen Lilley, Ryan Paevey, Brenden Sunderland, Chiara Zanni, Aaron Craven

Zender

RTL 8

Genre

Film

Subgenre

Romantische komedie

Land

Cdn/VS

Resolutie

1080i

Bekijk ook