Tip
Mamma Mia! Here We Go Again

SBS 9
Rating 6.0

Musical

SBS 9 Eergisteren 22:35 - 00:50

Meezingen met Lily James

Abba-fans opgelet! Dit verolg op Mamma Mia! loopt net als zijn voorganger over van de liedjes van de legendarische Zweden.

Mammia Mia! was een van de grootste filmhits van 2008. De musical vol ABBA-liedjes trok alleen al in Nederland bijna een miljoen mensen naar de bioscoop.

Mamma Mia! Here We Go Again

Zo'n succes schreeuwt om een opvolger. Zeker omdat de makers de Abba-catalogus nog lang niet hadden uitgeput.

Fans van de film moesten even geduld hebben, maar tien jaar na Mamma Mia! kwam die opvolger er: Mamma Mia! Here We Go Again.

Sophie (Amanda Seyfried) is zwanger. Door die zwangerschap begint ze zich steeds meer af te vragen hoe haar moeder (Meryl Streep) in Griekenland is beland.

In flashbacks is te zien hoe de jonge versie van Donna (Lily James) op het mooie eiland Kalokairi arriveert en hoe ze de liefdes van haar leven ontmoet. Tel daar de uitstekende cast en de altijd vrolijke Abba-liedjes bij op en je hebt (weer) een zomerse musical die heerlijk wegkijkt.

Meryl Streep

In de veertig jaar dat Meryl Streep acteert heeft ze al heel wat meegemaakt. Toch was Mamma Mia! Here We Go Again een unicum voor haar.

Het is de eerste sequel uit haar illustere carrière. Omdat ze niet had verwacht dat er een vervolg zou komen, moest regisseur Ol Parker zijn best doen om haar over te halen.

Kijk direct

Pathé Thuis

Pathé Thuis

vanaf €2,99

Kijk direct
iTunes

iTunes

vanaf €3,99

Kijk direct
Google Play

Google Play

onbekend

Kijk direct
Amazon Prime

Amazon Prime

2,99 p/maand

Kijk direct

Over deze film

Titel

Mamma Mia! Here We Go Again

Premiere

2018

Regisseur

Ol Parker

Acteurs & Actrices

Lily James, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Andy Garcia, Meryl Streep

Scenario

Ol Parker

Zender

SBS 9

Genre

Film

Subgenre

Musical

Land

GB/VS