Tip
The Spy Who Dumped Me

NET 5

Actiekomedie

NET 5 23 september 2021 23:05 - 01:20

Mila Kunis en Kate McKinnon in een dolle spionnencomedy

Niet lang nadat haar vriendje haar dumpt, ontdekt Audrey dat hij een spion is. Mila Kunis en Kate McKinnon beleven dolle avonturen in de actiecomedy The Spy Who Dumped Me.

Je vriendin dumpen door haar een sms’je te sturen; veel laffer kan het niet. Dat is precies wat Drew (Justin Theroux) doet bij Audrey (Mila Kunis).

The Spy Who Dumped Me

Niet veel later ontdekken Audrey en haar huisgenoot en beste vriendin Morgan (Kate McKinnon) waarom hij het heeft uitgemaakt: hij is een spion en heeft een horde huurmoordenaars achter zich aan. Doordat ze dat nu weten, raken Morgan en Audrey ook betrokken bij de zaak waarmee hij bezig is. Ze slaan op de vlucht en komen in Europa terecht. Dat levert een overvolle actiekomedie op, waarin de vrouwen van de ene hachelijke situatie in de andere belanden. Audrey en Morgan redden zich daar in The Spy Who Dumped Me met z’n tweetjes keer op keer wonderlijk goed uit. Daar hebben ze helemaal geen (ex-)vriendjes die stiekem geheim agent zijn voor nodig.

Mila Kunis

Mila Kunis werd geboren in Oekraïne. Toen ze zeven jaar oud was, verhuisde ze met haar ouders naar Amerika. Voor de opnames van The Spy Who Dumped Me moest ze in Boedapest zijn. Omdat ze toch ‘in de buurt’ was, besloot ze haar geboorteplaats Tsjernivtsi te bezoeken. Ze maakte het tripje samen met haar man Ashton Kutcher. Het was voor Kunis de eerste keer in meer dan twintig jaar dat ze weer in Oekraïne was.

Over deze film

Titel

The Spy Who Dumped Me

Premiere

2018

Regisseur

Susanna Fogel

Acteurs & Actrices

Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Sam Heughan, Gillian Anderson

Scenario

Susanna Fogel, David Iserson

Componist

Tyler Bates

Zender

NET 5

Genre

Film

Subgenre

Actiekomedie

Land

VS

Resolutie

1080i

Bekijk ook