De TV van gisteren: Beste Zangers en Expeditie Robinson trekken meeste kijkers

Geplaatst op 24 september, 8:29

Kijkcijfers donderdag 23 september 2021

Bewondering en frustratie zijn de twee woorden waar de tv van gisteren mee samengevat kan worden. Bewondering voor de kandidaten van Beste zangers, frustratie om wie weg is gestemd tijdens Expeditie Robinson.

Ruim een miljoen mensen schakelden gisteravond naar RTL4 waar nieuwkomer Stefano Keizers de meeste stemmen kreeg om direct weer te vertrekken uit Expeditie Robinson. Het ging tussen de cabaretier en zangeres Sieneke, uiteindelijk moest Keizers het veld ruimen. Hij hoeft nog niet naar huis: op Afvallerseiland neemt hij het binnenkort op tegen John de Bever of Rob Geus.

Expeditie Robinson eerlijk?

De stemmen voor Keizers komen vanwege de pact die is gesloten, de vaste kern moet volgens de deelnemers de vaste kern krijgen. Eerlijk? Dat vindt niet iedereen. Daar heeft Stefano nu alleen nog weinig aan.

Hoog niveau Beste Zangers

Een stuk gezelliger is het in de studio van Beste Zangers, waar onder leiding van Jan Smit een ode wordt gebracht aan Alides Hidding, zanger van Time Bandits. Wederom gooien de talenten van Nederlandse bodem hoge ogen bij de kijkers.

Het is Roel van Velzen die er dit keer uitspringt met zijn vertolking van Listen to the man with the golden voice van Time Bandits. Ook Karsu valt weer op bij de kijkers: zij zong het nummer Hollywood seven van Hiddings band.

Bekijk ook