Videoboodschap van Trump aan Biden in Zondag met Lubach

Geplaatst op 9 November, 10:19

Fragment terugkijken

Zondag met Lubach laat de verkiezing van Biden over Trump natuurlijk niet onbesproken. Een vreedzame overdracht van Donald kan Joe vergeten. Maar via Arjen Lubach, deelt de president nu toch een boodschap met zijn opvolger.

 

Alhoewel, opvolger? Trump wil er nog niet aan. En dat laat 'ie weten ook, in deze knap geknutselde videoboodschap vanuit het Witte Huis.

The awful office 

Vanuit the 'awful' office deelt Donald Trump zijn concurrent Joe Biden mede dat alles in het Witte Huis van hem is en blijft. Van the situation room tot en met het toilet. Hij heeft tenslotte overal een scheet opgelaten. "Once you fart on something, it's yours. It's in the Constitution. I farted on the Constitution too", legt de nog-wel-president uit.  

Trump vs Biden

De strijd om de meerderheid in de Senaat is nog in volle gang. Ondertussen wordt het Lubach-filmpje zowel in Nederland als in het buitenland lyrisch ontvangen. "Laughed so hard I farted on my sofa. Suppose now it's mine", klinkt het bijvoorbeeld op YouTube. Ook wordt het een knap staaltje editen gevonden.   

En dít is de man die Trumps stem inspreekt.