Margriet van der Linden: 'M wordt meer dan corona'

Televizier logo

Geplaatst op 30 Maart om 15:28

Amusement

M begint

Margriet van der Linden begint vanavond met haar talkshow M en dat valt niet mee na de mooie laatste weken van De wereld draait door. Margriet belooft wel troost te bieden, net als DWDD

In een interview met het AD zegt Margriet van der Linden dat ze begrijpt dat mensen wilden dat DWDD nog even door zou gaan en dat ze er niet door beledigd is. "Dat snap ik heel goed. DWDD is in vijftien jaar een vast anker voor mensen geworden en uitgerekend in deze tijd moeten ze dat loslaten. Ik begrijp die oproep aan Matthijs, maar het is meer een gevoel van: we zitten in een crisis en als DWDD ook nog stopt, dan gaan we eraan."

Troost

Daarom belooft de presentatrice dat ze een beetje doorgaat in de lijn van De wereld draait door. "Troost was wat DWDD zo waardevol maakte in de laatste weken. Wij gaan dat op onze eigen manier doen, maar we trekken de troost wel door."

Niet alleen maar corona

We hoeven niet te verwachten dat het alleen maar corona is wat de klok slaat in M: "De afgelopen weken hebben we gezien hoe belangrijk kennis is. Ik verheug me op gesprekken met mensen die hun kennis op welk vlak dan ook willen delen. Het wordt meer dan corona."

M is vanaf maandag 30 maart iedere werkdag te zien op NPO 1 om 19.00 uur

Bekijk ook